Connect with us

Marknadsnyheter

GLOWiD stärker sin närvaro i Europa med live shopping från Streamify. “Kunderna älskade vår första live shopping-sändning”

Published

on

GLOWiD säljer koreansk hudvård, smink och hårvård via sin e-handel och är ledande återförsäljare och distributör av utvalda varumärken i Norden. Med hjälp av live shopping från Streamify vill de komma närmare sina kunder och stärka sitt community globalt. De har redan genomfört sin första sändning med goda resultat.

GLOWiD

GLOWiD grundades 2018 av Cecilia Ortmark Söder som tidigare bott i Seoul, där hon först introducerades för koreansk hudvård. Via sin e-handel och återförsäljare som b.la Skincity, KICKS, Lyko, Bangerhead, &Other Stories, Douglas och H&M, distribuerar GLOWiD koreansk hudvård till Europa.

“Live shopping är ett fantastiskt sätt för oss att ha en nära kontakt med våra kunder och låta dem kommunicera direkt till oss” – Linn Cervin, Social Media Manager på GLOWiD.

 

Stort community byggt på utbildande innehåll

GLOWiD arbetar tätt med tillverkarna i Korea för att testa nya produkter, upptäcka nya trender och innovationer och för att på så vis alltid vara i framkant med de produkter de distribuerar. Vilket gör att de via sitt community kan låta kunden vara med och påverka vilka produkter som säljs och ge dem exklusiv förtur till innovativa produkter från Korea. 

“Vi vill vara nära våra kunder och låta dem vara med och påverka vilka produkter som tas in. Med live shopping från Streamify kan vi skapa fler dialoger och högre närvaro hos våra kunder, vilket både stärker vårt community och gör det möjligt för dem att påverka GLOWiD’s utbud”– Kristina Karlsson Sales & Logistics Manager på GLOWiD.

 

Mycket positiv respons från första live shopping-sändningen med Streamify

Med en stark följarskara på omkring 30 000 följare på sociala medier och över 25 0000 nyhetsbrevsprenumeranter, kommunicerar GLOWiD utbildande innehåll till kunder, svarar på frågor och ger råd kring användning av produkter. Det finns ett starkt community kring varumärket och ett behov hos kunder att vara med och påverka.
 

“Vi får mycket frågor kring ingredienser och produkter. Via live shopping kan vi skapa utbildande sändningar där våra kunder kan lära sig mer och bli inspirerade” – Kristina Karlsson Sales & Logistics Manager på GLOWiD.

Live shopping är ett format och kanal som GLOWiD ser som en självklar kommunikationskanal för att komma närmare sina kunder och utbilda dem inom koreansk hudvård. Redan några dagar efter avtalet med Streamify började gälla, sände de sin första live shopping-sändning. Reaktionerna lät sig inte väntas på: “Vad kul att få träffa teamet från GLOWiD!” och “Mysig & härligt häng med er på GLOWiD” var några av kommentarerna i chatten.

– “Vår första sändning var väldigt uppskattad av våra kunder. Det var överraskande hur många tittare som kommenterade att det var så kul att träffa och hänga med oss på GLOWiD, vilket jag tycker säger så mycket av hur viktigt det är för digitala butiker att visa upp personerna som faktiskt står bakom varumärket”, Kristina Karlsson Sales & Logistics Manager på GLOWiD.

– “Valet av live shopping-plattform föll på Streamify för att ni kändes väldigt trygga och kunniga. Det var naturligt att satsa på live shopping då vi verkligen tror att det är en del av framtiden inom e-handel,”  Linn Cervin, Social Media Manager på GLOWiD. 

Vi ser fram emot långsiktigt och framgångsrikt samarbete med GLOWiD. Avtalet mellan parterna kommer inte att ha betydande effekter på årsresultatet.

För mer information om Streamify, vänligen kontakta:
Anna Björkeryd, CMO
Mobil: +46 72-313 04 90
Email: [email protected]

Om Streamify
2019 lanserades den internationellt skalbara plattformen Streamify – en unik digital plattform som gör det möjligt för alla att sälja produkter via Live video shopping och pay-per-view-biljetter genom livesändningar.
Streamifys aktier är listade på Spotlight Stock Market under förkortningen STREAM, och aktiens ISIN-kod är SE0015244462. Mer information finns på www.streamify.io och www.spotlightstockmarket.com. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Ortoma AB erhåller villkorat godkännande för listbyte till Nasdaq First North Growth Market i Stockholm

Published

on

By

Ortoma AB (publ) (”Ortoma” eller ”Bolaget”) har ansökt om och erhållit villkorat godkännande för upptagande till handel på Nasdaq First North Growth Market (”Nasdaq First North”). I och med detta har även Bolagets avnoteringsansökan godkänts av Spotlight. Bolagets sista dag för handel på Spotlight Stock Market är den 17 februari 2023. Första dag för handel på Nasdaq First North är den 20 februari 2023. Aktieägare i Ortoma kommer inte behöva vidta några åtgärder i samband med listbytet.

Ortomas aktier handlas idag på Spotlight Stock Market. Den 19 december 2022 meddelade Bolaget att styrelsens ambition är att verka för att byta handelsplats till Nasdaq First North i Stockholm.

Ortoma har tidigare meddelat avsikten att genomföra ett listbyte från Spotlight till Nasdaq First North Growth Market. Bolaget ser ett byte av handelsplats till Nasdaq First North Growth Market som lämpligt mot bakgrund av Ortomas internationella verksamhet och affärsrelationer. Genom byte av handelsplats till Nasdaq First North Growth Market avser Ortoma också nå ett brett investerarkollektiv med privata, professionella, lokala och internationella investerare samt öka allmänhetens kännedom om Bolaget. Detta bedöms kunna främja likviditeten i aktien och därmed en stabil kursutveckling. I samband med detta offentliggörande har Bolaget publicerat en intervju med Styrelseordförande Gunnar Németh som kommenterar listbytet på Bolagets hemsida: https://ortoma.com/investor-relations/presentationer/

Godkännandet är villkorat av att: (i) Bolaget fullföljer sitt Erbjudande enligt plan och att tillräcklig likvid inkommer för att täcka Bolagets rörelsekapitalbehov kommande tolv månader; (ii) Spridningskravet uppfylls för Bolagets B-aktier; (iii) Bolaget offentliggör ett tilläggsdokument med överenskommet innehåll innan handeln påbörjas på First North Growth Market Sweden; och (iv) ingenting inträffar i Bolaget före första dag för handel som skulle kunna föranleda en annan bedömning av Börsen.

Ortoma har med anledning av listbytet upprättat ett Tilläggsdokument som kommer att publiceras på Bolagets hemsida den 16 februari 2023. Prospektet, publicerat den 25 januari 2023, utgör Bolagsbeskrivning tillsammans med Tilläggsdokumentet. Tilläggsdokumentet har enbart upprättats i samband med ansökan om upptagande till handel av aktierna på Nasdaq First North och innehåller inte något erbjudande till allmänheten om att teckna eller på annat sätt förvärva aktier eller andra finansiella instrument i Bolaget, vare sig i Sverige eller i någon annan jurisdiktion.

Ortomas aktier kommer fortsätta handlas under kortnamnet ORT B på Nasdaq First North Growth Market.

Redeye AB är utsedd till Bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North. I samband med listbytet har Norma AB varit legal rådgivare till Ortoma.

Ortoma – Improved Performance

För ytterligare information vänligen kontakta:

Ortomas vd Linus Byström

e-post: [email protected]

Om Ortoma AB (publ)
Ortoma AB utvecklar operationssystem för planering och positionering av implantat vid höftleds-, knäleds- och ryggkirurgi. Syftet med bolagets operationssystem, Ortoma Treatment Solution (OTSTM) är att göra det möjligt för kirurgen att inför operation med stor precision mäta och planera i 3D för placeringen av ett ledimplantat och under operation på ett optimalt sätt positionera implantatet i patienten. Ortomas operationssystem syftar till att ge ett bättre operationsutfall för patienten, med färre komplikationer och färre efterföljande operationer – och därmed bättre långtidsöverlevnad av implantat. Ett andra syfte är att skapa ett system som enkelt kan integreras i de processer och rutiner som idag används vid operationer – och därmed öka effektiviteten. Globalt genomförs mer än 7,5 miljoner ortopediska ingrepp varje år där OTSTM kan komma användas inom höftleds-, knäleds- och ryggkirurgi. I Sverige genomfördes föregående år cirka 42 000 ingrepp inom höftleds-, knäleds- och ryggkirurgi.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Ny Market update: februari 2023

Published

on

By

Concordia Maritime har publicerat en ny market update.

Rapporten finns tillgänglig på www.concordiamaritime.com. Utöver kommentar från VD Erik Lewenhaput innehåller den även data och statistik rörande såväl rater, fartygsvärden och den globala produkttankflottans utveckling, som efterfrågan på olja och lagernivåernas utveckling.

För mer information, vänligen kontakta:
Erik Lewenhaupt                                                                
VD, Concordia Maritime AB                            
0704-855 188  
[email protected]

Concordia Maritime är ett internationellt rederi grundat 1888. Vårt fokus ligger på säkra, hållbara och tillförlitliga transporter av förädlade oljeprodukter, kemikalier och vegetabiliska oljor. B-aktien är sedan 1984 noterad på Nasdaq Stockholm. www.concordiamaritime.com

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Anna Kinberg Batra lämnar sin roll som styrelsemedlem

Published

on

By

Regeringen har idag utsett Anna Kinberg Batra till landshövding för Stockholms län. Som en följd av detta lämnar hon sitt styrelseuppdrag i Nederman.

Anna har varit styrelseledamot i Nederman sedan 2021 och lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan.

 

– Styrelsen tackar Anna för hennes värdefulla bidrag till Nedermans styrelsearbete. Hennes erfarenhet har på ett positivt sätt bidragit till en ökad förståelse för Nedermans affär. Vi önskar henne lycka till med sitt nya uppdrag, säger Johan Menckel, styrelseordförande i Nederman.

 

Enligt Nedermans bolagsordning ska styrelsen bestå av lägst tre och högst åtta ledamöter. Efter att Anna Kinberg Batra lämnar styrelsen kommer den att bestå av fem ledamöter och därmed uppfyller kraven i bolagsordningen.

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Om Nederman
Nederman är ett miljöteknikföretag och en global ledare inom industriell luftfiltrering som ägnar sig åt att fånga, mäta, kontrollera och rena luft för att göra industriell produktion mer effektiv, säker och hållbar. Baserat på branschledande produkter, lösningar och tjänster i kombination med en innovativ IoT-plattform levererar vi kunskap och fakta som behövs för att optimera prestanda och garantera utsläppsöverensstämmelse för att skydda människor, planet och produktion. 

 

Nederman Group är noterat på Nasdaq Stockholm. Koncernen har cirka 2400 anställda och närvaro i mer än 50 länder. Läs mer på nedermangroup.com

 

Nederman Holding AB (publ), postbox 602, SE-251 06 Helsingborg, Sverige.
Bolagsregistreringsnummer: 556576-4205

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.