GoBio™ – ny produktserie sparar tid i produktionsledet

| 30 juni, 2022 | 0 kommentarer

Bio-Works lanserar idag GoBio, en produktserie med förpackade kromatografi-kolumner anpassade för hela produktionscykeln –  från process utveckling till kommersiell produktion. 

Förpackade kolumner innebär att slutanvändaren slipper det tidskrävande och tekniskt komplexa momentet att manuellt packa resinet i kolumnen. Genom att använda färdiga produkter,  packade av specialister, sparas upp till fem dagar per produktion, samtidigt som en jämn och hög kvalitet säkras på slutresultatet. 
 

” Vi är väldigt stolta över att kunna presentera den här produktserien. Förpackade format är en viktig pusselbit, som rätt använd kan spara både tid och pengar för många biofarmabolag, inte minst inom kontraktstillverkning.  Lanseringen av GoBio innebär att vi nu kan erbjuda våra kunder ett brett sortiment inom den populära och snabbt växande kategorin av ”nyckelfärdiga” produkter, säger Lone Carlbom, Head of Product Management, Bio-Works. 

Serien GoBio kommer att erbjudas i 12 olika format, från den minsta GoBio Mini på 1 och 5 mL till kolumner lämpade för storskalig produktion som GoBio Prod på hela 53 liter. 
Kolumnerna fås med alla Bio-Works WorkBeads- resiner, till jonbytare, gelfiltrering eller affinitetskromatografi.  

”Att ge oss in på marknaden för färdigpackade lösningar är en strategisk satsning för Bio-Works. Vi tror att kombinationen nyckelfärdiga produkter och WorkBeads, våra högkvalitativa resiner, kommer att skapa mycket mervärde och ytterligare stärka vår position som specialister inom proteinrening, säger Jonathan Royce, vd, Bio-Works. 

Mer information om den nya produktserien GoBio-prepacked finner du på www.bio-works.com, där finns även möjligheten att beställa produkterna direkt via Bio-Works webbshop. 
 

För mer information, vänligen besöka Bio-Works hemsida, www.bio-works.com, eller kontakta Jonathan Royce, vd, e-post: [email protected], telefon: +46 70 1434143.

Om Bio-Works

Bio-Works hjälper läkemedelsbolag och forskare att nå sina mål för renhet och kvalitet, från laboratorieforskning till kommersiell produktion i stor skala. Tillsammans med våra kunder och partners utvecklar vi innovativa lösningar för proteinrening som gör viktiga läkemedel tillgängliga för alla.Vår vision är en bioteknikbransch som omfamnar utveckling och bygger vidare på nya metoder och idéer. WorkBeads™, Bio-Works nästa generations-, agarosbaserade produkter, används för rening av proteiner, peptider och andra biomolekyler – resultatet blir renare läkemedel och säkrare diagnostik. 

Bio-Works huvudkontor, med FoU och tillverkning, ligger i Uppsala Business Park, Uppsala, Sverige. Vi levererar våra produkter på en global marknad, genom en kombination av direktförsäljning och distributörer i Europa, Nordamerika och Asien. Företaget är certifierat enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001:2015. Bio-Works är noterat på Nasdaq First North (”BIOWKS”), och FNCA Sweden AB är Certified Adviser. För ytterligare information, www.bio-works.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.