Göran Persson ansluter till Lumo Advice

| 5 maj, 2022 | 0 kommentarer

Tidigare statsministern Göran Persson blir Senior Advisor på den strategiska kommunikationsbyrån Lumo Advice och kommer att engageras inom omvärldsanalys och samhällsfrågor. Göran Persson blir även ordförande för Lumo Advisory Board.

– Göran Persson har en unik erfarenhet av svensk förvaltning, internationell politik och näringslivet, säger Peter Steere, Managing Partner för Lumo Advice. Göran Persson känner Sverige som få andra och är inte minst närvarande i aktuella frågor som den gröna industriella omställningen, säger Peter Steere.

– Det är svårt att inte lockas av att delta i de stora förändringar som nu sker i Sverige och i näringslivet, säger Göran Persson. Lumo Advice har kunder som står i centrum för flera av dessa förändringar och jag ser fram emot att kunna bidra där, säger Göran Persson.

Göran Persson kommer att fungera som ordförande i Lumo Advisory Board. Lumo Advisory Board utgörs av Lumos samlade Senior Advisors med lång erfarenhet inom en rad olika sektorer som energi, Life Science, industri och geopolitisk analys. Lumo Advisory Board bistår kunder med kunskap, erfarenhet och nätverk, men utgör även en intern tankesmedja som tidigt kan identifiera förändringar i omvärlden i syfte att stötta den långsiktiga utvecklingen av verksamheten och Lumos erbjudande.

– Lumo Advice avslutade nyligen sitt första verksamhetsår. Rekryteringen av Göran Persson är ett styrkebesked som ger våra kunder tillgång till en av Sveriges mest erfarna samhällsanalytiker, med viktig erfarenhet från basindustrin och finansmarknaden. Det rimmar väl med Lumos kundbas och kärnområden, säger Frida Lönnberg, Partner på Lumo Advice.

En bild som visar person, kostym, kläder, person Automatiskt genererad beskrivning

För ytterligare information, kontakta Lumo Advice på [email protected] eller 070-890 10 02.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.