Götaplatsgruppen skapar nytt utbildningskoncept – vill få fler att satsa på restaurangyrket

| 5 januari, 2022 | 0 kommentarer

Vårt nya koncept YOU ARE WELCOME! – En unik utbildning för personer som vill in i restaurangbranschen.

Vi har under pandemin sett att både gäster och anställda har försvunnit. Idag kan vi inte hitta tillräckligt med kompetent personal då många lämnat för andra branscher. Därför har vi insett att vi måste attrahera ny personal och ge helt oerfarna inom restaurangyrket en möjlighet.

Genom att erbjuda en utbildning med BETALD PRAKTIK OCH GARANTERAT JOBB hoppas vi kunna återinföra kompetens i branschen och skapa en trygghet för ny personal att vilja lära nytt och våga se möjligheterna inom restaurang.

Engagemang, vilja och nyfikenhet är några av de ingredienser vi söker. Om man har social kompetens kryddat med stor passion för människor, service och god mat & dryck kombinerat med ett positivt synsätt skall man söka till denna 8 veckors utbildning.

60 timmar praktik varvas med 40 timmar teori inom matsalshantverk, dryck och barkunskap samt service och sälj. Efter 100 timmar har man välkomnats in i branschen på bästa sätt och skall kunna känna trygghet i att välkomna gästerna.

”Jag har under lång tid utbildat människor inom restaurangyrket. Aldrig har jag känt att ett koncept har varit så anpassat för att ge ny personal de bästa förutsättningarna för att trivas och utvecklas med yrket,” säger Annelie Öster, en av utbildarna med över 30 års erfarenhet inom restaurang, senast som utbildare vid Campus Grythyttan, Örebro Universitet.

För ytterligare information – www.youarewelcome.se
eller kontakta:

Annelie Öster
HR-ansvarig
Götaplatsgruppen
+46 709 925 862

[email protected]

Jonas Angervall
Projektansvarig
Götaplatsgruppen
+46 709 251 961

[email protected]

Götaplatsgruppen har varit verksam sedan 2010 och driver idag 6 restauranger i centrala Göteborg. Vi erbjuder även catering och konferenser, där vi ger våra gäster matupplevelser utöver det vanliga med prisbelönta kocken Stefan Karlsson i spetsen.

Bild: Götaplatsgruppen
”Vi vill ha fler kollegor”,  säger Emma och Erik på Tavolo.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.