Gothia Kompetens blir partner i Guldtrappan

| 4 januari, 2022 | 0 kommentarer

Den 1 januari 2022 blev Gothia Kompetens ny partner i kvalitetsutmärkelsen Guldtrappan. Utmärkelsen delas ut till kommuner och skolhuvudmän av Stiftelsen Yngve Lindbergs minne. För Gothia Kompetens är det ett led i att bidra till skolans kompetensutveckling.

Genom samarbeten och erfarenhetsutbyten gör vi skolan starkare och ökar möjligheterna till utveckling i en digital nutid. Rätt kompetensutveckling får människor att växa och utvecklas. Vi arbetar för att skolor ska få de rätta förutsättningarna att utföra sitt arbete så bra som möjligt och därför är partnerskapet med Guldtrappan ett viktigt steg, säger Tobias Ludvigson, affärsområdeschef skola, Gothia Kompetens.

Guldtrappan är en kvalitetsutmärkelse för kommuner och skolhuvudmän som ligger i framkant när det gäller skolutveckling i en digital samtid. Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma de som arbetar långsiktigt och strategiskt för kunskapsutveckling, samarbete och personlig utveckling med hjälp av digitalisering.

– Guldtrappan syftar till att öka erfarenhetsutbytet mellan huvudmännen i att ta vara på digitaliseringens möjligheter. Att Gothia Kompetens blir partner i Guldtrappan stärker partnerskapet kring digital kompetens i skolan, säger Peter Becker, ordförande i juryn för Guldtrappan.

2022 års utmärkelse delas ut vid konferensen Lärkraft den 2 november 2022.

Om Guldtrappan
Kvalitetsutmärkelsen Guldtrappan delas ut av Stiftelsen Yngve Lindbergs minne vars övriga partners är: Skolverket, Specialpedagogiska skolmyndigheten, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges skolledarförbund, Skolchefsföreningen, Friskolornas riksförbund och Stiftelsen DIU.

Presskontakt
Tobias Ludvigson, Gothia Kompetens
Affärsområdeschef, Skola
[email protected]

Peter Becker
ordförande i Stiftelsen Yngve Lindbergs Minne och juryn för Guldtrappan

[email protected]
070-710 44 53

För en bättre dag på jobbet
Gothia Kompetens arbetar med kompetensutveckling och kunskapsförmedling för och av oss som jobbar med förskola, skola, vård och omsorg. Tillsammans utvecklar vi både verksamheter och människorna i dem. Verksamhetsnära kompetensutveckling – för en bättre dag på jobbet.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.