Gröna Lund presenterar en stor nyhet

| 14 juni, 2022 | 0 kommentarer

Tisdagen den 21 juni kl. 09.30 presenterar Gröna Lund en stor nyhet under ett exklusivt pressevent på ICE Bar i Stockholm. Vad det är för nyhet som kommer presenteras är hemligt och avslöjas inte förrän på själva eventet kl. 09.30. Det finns endast ett begränsat antal platser och osa sker omgående till [email protected].

Det vi kommer att presentera är en riktigt stor nyhet, mer än så kan vi inte avslöja på förhand. Men jag ser verkligen fram emot att få berätta allt den 21 juni på ICE Bar i Stockholm, säger Annika Troselius, informationschef på Gröna Lund.

Vad: Pressevent där en stor nyhet för Gröna Lund presenteras.
När: Den 21 juni kl. 09.30. Insläpp från 09.15.

Var: ICE Bar, Vasaplan 4 (entré via ICE bar, runt hörnet från Hotel C på Vasaplan 4).
OSA:
[email protected] senast 20 juni.
OBS! Det finns endast ett begränsat antal platser och därför finns det max plats för 2 personer per redaktion.

För mer information kontakta Annika Troselius, Informationschef på telefon 0708-580050 eller e-mail [email protected]. 

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin, tillsammans med Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Tivolit har 30 attraktioner och sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. Tivolit sysselsätter ca 1500 säsongsanställda och är en av landets ledande besöksattraktioner.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.