Gullberg & Jansson AB (publ) lanserar grön livskvalitet

| 11 juli, 2022 | 0 kommentarer

Nu tar vi nästa steg i vår tillväxtresa och lanserar Växthusbolaget.se. Växthusbolaget kommer marknadsföra växthus för både odling och umgänge. Vi erbjuder ett brett sortiment av växthus för hobby- och proffsodlaren, men också för livsnjutaren.

I samband med lanseringen av Växthusbolaget byter dotterbolaget Nordic Relax of Sweden AB namn till Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB. Namnbytet är en del av vår långsiktiga strategi att bredda sortimentet inom hem- och utemiljö. Varumärket Nordic Relax finns kvar och fortsätter enligt plan att marknadsföra moderna infraröda bastus på Nordicrelax.se.    

”Gullberg & Jansson är sedan många år representerade i trädgårdar runt om i Sverige och Norden. Med nystartade Växthusbolaget.se och 2022 års förvärv av Ecta AB, som innehar agenturen för varumärket Ofyr, får vi en bredare portfölj inom hem- och trädgårdssegmentet. Vi säkerställer hemestern med pool, odling och matlagning och erbjuder därmed livskvalitet på en ny nivå.” säger Peter Bäck, koncernens VD.  

Kerstin Wibergh, VD på Gullberg & Jansson Hem och Trädgård kommenterar: ”Jag ser med glädje fram emot att fortsätta utveckla och bredda sortiment och varumärken för Gullberg & Jansson Hem och Trädgård. I en orolig värld med stigande matpriser och längre leveranskedjor till tallriken vill vi genom nystartade Växthusbolaget ge både hobby-och proffsodlaren bra möjligheter att kunna njuta av egenodlad och näringsrik mat. Vi kommer erbjuda ett brett sortiment av odlingsväxthus och växthus att trivas i för alla trädgårdar. Tillverkning i Europa ger korta leveranstider och produktsäkerhet för dig som vill skapa din trädgårdsdröm.

Helsingborg den 11 juli, 2022

Gullberg & Jansson AB (publ)

Peter Bäck

Verkställande direktör

Gullberg & Jansson AB (publ)

Adress: Hortensiagatan 7, 256 68 Helsingborg, Tel: +46 42 311 15 00,  Fax: +46 42 34 02 10 E-post: [email protected], Hemsida: www.goj.se, Org.nr.: 556690-5989

Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg har som affärsidé att utveckla, marknadsföra och distribuera miljösmarta produkter för både privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns inom hem- och utemiljö, grönyte-, och relax- och wellnessbranschen. Verksamheten bedrivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden. Bolagets aktie handlas på Spotlight Next med kortnamnet GJAB.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.