Gullberg & Janssons dotterbolag Nomaco DK firar framgångar på mässan Have og Landskap i Slagelse 25-29/8-2021

| 31 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Nomaco DK vann 1:a pris i kategorin ”Større maskiner”, maskinleverantörernas innovationspris på mässan.

Produkten som vann 1:a pris är en helt nyutvecklad och 100% batteridriven gräsklippare från producenten AllTrac i Holland.Gräsklipparen av modell 8015-F utmärker sig genom att vara den enda produkten på marknaden med 100% batteridrift, 4-hjulsdrift och 70kW litiumbatteri. Gräsklipparen kan användas i upp till åtta timmar och klipper hela 2,7 breddmeter. Kabinen är utrustad med värme, ac och komfortabelt säte. 

Nomaco DK vann också 3:e pris i kategorin ”Mindre maskiner” med produkten RAYMO. RAYMO är en unik, helt nyutvecklad fjärrstyrd redskapsbärare som kan användas upp till 7 timmar. 

Nomacos VD Benny Svenningsen kommenterar: ”Det är en stor ära att få vinna denna typ av pris som visar att vi ligger helt rätt i vår satsning på innovativa miljövänliga batteridrivna produkter till den professionella grönytebranschen”.

Helsingborg den 31 augusti, 2021

Peter Bäck

För ytterligare information

Peter Bäck, VD, E-post: [email protected], Tel: +46 706 46 46 63
E-post: [email protected], Hemsida: https://www.goj.se , Org.nr.: 556690-5989

Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg har affärsidén att utveckla, marknadsföra och distribuera miljösmarta produkter för både privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och wellnessbranschen. Verksamheten drivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden. Bolagets aktie handlas på Spotlight Next med kortnamnet GJAB.

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *