Gustaf Frithz har tagit över som ny styrelseordförande i PolarCool AB (publ)

| 6 januari, 2022 | 0 kommentarer

PolarCool AB (publ) styrelseledamot Gustaf Frithz har tagit över som ny styrelseordförande i PolarCool. Gustaf tar över efter Martin Waleij som meddelat sin avsikt att avgå som ordförande efter den emission som nu har genomförts. Martin avser fokusera mera på sitt arbete som VD för BrainCool.

Gustaf Frithz arbetar sedan många år med avancerade IT system inom Medtech. Gustaf har en bred internationell erfarenhet efter mer än 30 år utomlands i USA, Europa, Afrika och Asien. Han har erfarenhet från både industri, marknad, försäljning och finans samt som entreprenör inom detaljhandel och distribution, inklusive marknader för sport. Gustaf har examen från Handelshögskolan i Stockholm och officersexamen från Sjökrigsskolan och är certifierad Corporate Finance Adviser (FCA) i Storbritannien och Prince 2 i project management.

PolarCool:s VD Erik Andersson kommenterar;

-Vi tackar Martin Waleij för det arbete han genomfört att lotsa PolarCool från avknoppningen från BrainCool genom svåra regulatoriska och certifieringsprocesser till att ha en marknadsfärdig produkt. Vi välkomnar också Gustaf Frithz som ny styrelseordförande som kommer att tillföra bolaget marknadsinriktad kompetens som behövs i PolarCools nya fas av internationell expansion.

För mer information

Erik Andersson –  VD PolarCool AB (publ)                             
+46 – 738 60 57 00                                                          
E-mail: [email protected]

Om PolarCool AB (publ)

PolarCool AB (publ) är ett medicinteknikföretag som utvecklar, marknadsför och säljer produkter inom idrottsmedicin. Bolaget fokuserar på behandling av hjärnskakning och upprepade huvudkollisioner. PolarCool AB (publ) har sitt säte i Lund. Aktien är noterad på Spotlight Stock Market. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.