HÅLLBARHETSRAPPORT 2021

| 28 juni, 2022 | 0 kommentarer

Inte bara hyr vi ut fler maskiner än någonsin, vi trycker också vår första hållbarhetsredovisning någonsin. Eller ja inte trycker fysiskt då så klart, utan du kan ladda hem den till din dator. I rapporten hittar du vad vi gjort under 2021, vad vi kommer göra under 2022 och annat smått och gott.

– Vi är mycket stolta över vad vi lyckats åstadkomma under vår relativt korta tid som Renta. Med rapporten vill vi visa transparens ut mot våra anställda, kunder och leverantörer. Vi har kommit en bra bit på vägen men har en lång väg kvar att gå, denna rapport är ett steg på den vägen” – Rebecca Långström, Kvalitet- och miljöansvarig Renta

LADDA NER RAPPORTEN

Klicka er in på länken nedan för att ladda hem rapporten

Hållbarhetsrapport 2021

Marcus Sölsnaes, CMO

[email protected]
070 530 27 21

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 520 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 53 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.