Handel med Klick Data aktien efter noteringens upphörande

| 15 januari, 2020 | 0 kommentarer

De ca. 50 aktieägare som har valt att stanna kvar som aktieägare efter bolagets avnotering från Spotlight Marknadsplats och som av något skäl vill komma i kontakt med bolagets huvudägare för eventuellt intresse av att sälja sina kvarvarande aktier ombeds göra detta på mail [email protected] Det kan t.ex. gälla tvångsavyttringsfrågor för aktier i kapitaldepåer som huvudägare avser att bistå med efter förmåga.

Då ingen organiserad handel längre förekommer och informationsreglerna nu därigenom ändras välkomnar vi alla kvarvarande aktieägare till ett informellt möte med semlor torsdag den 5 mars kl. 15.00 på bolagets kontor, Värtavägen 15 där huvudägare närvarar och svarar på frågor om framtiden. Ingen formell anmälningsplikt råder även om vi uppskattar OSA på [email protected] för semmelinköpsoptimering.

Vi från styrelsen passar även på att tacka Spotlight Marknadsplats för ett långt och spännande samarbete som varat sedan mars 2004.

Styrelsen

Se mer om Klick Data LMS i EdTech-industrin på  https://klickdata.se/

Magnus Jungbeck
08-667 49 80
[email protected]

Klick Data AB (publ) levererar kunskapsutvecklingstjänster på Internet till företag och organisationer genom den egenutvecklade kompetensportalen Klickportalen K3 (K3), se http://www.k3.nu

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *