Handelsbanken har nöjdast Private Banking-kunder i Norden

| 24 november, 2021 | 0 kommentarer

Handelsbanken rankas högst av de nordiska aktörerna inom Private Banking. Det visar en sammanställning av årets undersökningar från Kantar Sifo Prospera bland förmögna privatpersoner och ägarledda bolag i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Handelsbanken får återigen höga betyg för personligt engagemang i kombination med snabb service och hög kompetens inom förmögenhetsrådgivning och kapitalförvaltning. Topplaceringarna i respektive land innehas av mindre aktörer, men Handelsbanken rankas sammantaget högst i Norden.

Handelsbankens placering som nummer ett i Kantar Sifo Prospera Private Banking 2021 Nordics är en bekräftelse på att kunderna i Norden värdesätter Handelsbankens affärsmodell med långsiktiga och personliga kundrelationer.

– Private Banking är ett prioriterat område i banken och därför är det glädjande att vår satsning ger resultat, men vi slår oss inte till ro. Vi kommer göra allt vi kan för att våra kunder ska vara ännu nöjdare framöver, säger Hanna Norström, chef Private Banking Sverige.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *