Här kommer en inbjudan till två digitala, sammanhängande Fojoarrangemang med det gemensamma temat kampen mot desinformation. Arrangemangen hålls den 10-12 november.

| 29 oktober, 2020 | 0 kommentarer

Desinformation anses på flera håll vara det största hotet mot demokratin. I dessa pandemitider snurrar desinformation fortare än någonsin med konsekvenser som förstörda 5G-master och dödsfall hos personer som har testat kurer de läst om i sociala medier.
 

Arbetet med att mildra effekterna av desinformation är svårt, och många experter menar att nätverk av olika slag är ett sätt. Att på lång sikt arbeta med att skapa ett narrativ, en berättelse som konstruerar en världsbild, är ett annat. Dessa arrangemang är till för att ge kunskap och verktyg till dig som vill veta mer om de här sakerna och mycket mer när det gäller desinformation och det som följer i dess spår. Bifogat finns programmet som du kan följa helt eller delvis via plattformen Zoom.

Med förhoppning att vi ses i den digitala världen.

Mvh, Annelie Frank, projektledare Faktajouren

Anmäl dig senast den 4 november här!
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *