Heba får ny CFO genom Hanna Franzén

| 15 juli, 2021 | 0 kommentarer

Hanna Franzén tillträder 15 juli 2021 som ny CFO på Heba Fastighets AB och efterträder därmed Frank Sadleir som går i pension. Hanna har sedan 2019 haft rollen som ekonomichef på Heba.

– Hanna har varit hos Heba i två år och är väl insatt i verksamheten. Jag är väldigt nöjd med att Hanna nu tar över efter Frank. Hennes kompetens och energi kommer på ett fint sätt bidra till Hebas fortsatta utveckling, säger Patrik Emanuelsson vd på Heba.

Frank Sadleir har varit hos Heba i 20 år. Med sin kompetens och trygga person har han varit ett ankare för Hebas stabila verksamhet genom åren.

För mer information kontakta:

Patrik Emanuelsson, vd Heba Fastighets AB: 08-522 547 50, [email protected]

Om Heba

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen. Genom vårt kunnande erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. Vi skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap. Heba grundades 1952 och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB Nordic Mid Cap. Läs mer på: hebafast.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *