Hemcheck erhåller utökad order från sin franska distributör

| 29 juni, 2022 | 0 kommentarer

Hemcheck Sweden AB har fått en utökad order på 11 000 EUR från sin franska distributör Eurobio Scientific. Ordern är den enskilt största hittills från en distributör och inkluderar samtliga typer av tester för både diagnostiskt och icke-diagnostiskt bruk.

-Vi är nöjda med det intresse och tilltro till produkterna som Eurobio Scientific visar och denna order är en tydlig bekräftelse på det. Vi har flera produkttester som pågår i Frankrike hos potentiella kunder så vi hoppas att denna order kan följas av fler och större order framöver, säger Joen Averstad, vd för Hemcheck. 

För ytterligare information, kontakta:

Hemcheck Sweden AB (publ)

Joen Averstad, vd

Tel: +46 76 108 8191

E-post: [email protected]

 

Om Hemcheck

Hemcheck Sweden AB producerar och marknadsför ett patenterat CE-märkt koncept för patientnära detektion av hemolys. Hemolys, dvs. trasiga röda blodkroppar, är den vanligaste orsaken till att blodprov inte kan analyseras med korrekta resultat. Det är även en biomarkör för akuta patienttillstånd. Konceptet består av engångstest samt avläsare som möjliggör att direkt vid provtagningen identifiera hemolyserade blodprover i vakuumrör och blodgassprutor. Hemchecks mål är att åstadkomma hemolysfri blodprovtagning och bidra till en förbättrad vård genom att erbjuda användarvänliga lösningar för detektion av hemolyserade blodprover i direkt anslutning till provtagning och patient. På så sätt kan Hemcheck bidra till ökad patientsäkerhet, förbättrade vårdflöden och lägre sjukvårdskostnader. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

 

FNCA Sweden AB,  08-528 00 399  [email protected], är Certified Adviser till bolaget.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.