Hemköp öppnar butik nr 200 i Lerum

| 26 maj, 2021 | 0 kommentarer

I centrala Lerum öppnar Hemköp sin 200:e butik den 27 maj. Butiken i gallerian Solkatten utökas ordentligt när det närliggande apotekets yta tas över och sortimentet breddas med fokus på färskvaror.

– Vi dubblerar nästan butiksytan och får en helt ny butik med ett bättre urval i sortimentet, generösa öppettider och fokus på ett personligt kundbemötande. Det känns otroligt spännande att få öppna en ny fin butik med bästa läge i Lerum, säger Fredrik Lindqvist, handlare Hemköp Lerum.

Det mesta är nytt i butiken som nu får en förbutik med post och spel. Hela butiken är renoverad med bland annat en ny brödavdelning med butiksbakat bröd, miljövänliga kylar och frysar och snabbkassor.

– Det känns fantastiskt att vi nu når milstolpen 200 butiker även om alla butiker vi öppnar såklart är lika viktiga. Vårt koncept ligger i tiden och vi märker ett ökande intresse att söka sig till oss både från nya handlare och medarbetare, säger Simone Margulies, vd på Hemköp.

Fredrik Lindqvist har sedan första sommarjobbet i en Hemköpsbutik för tio år sedan arbetat i ett flertal butiker i många avdelningar och roller, senast har han varit butikschef i Hemköp Stigbergstorget.

– Siktet har hela tiden varit att få ett helhetsansvar som handlare och här är jag nu efter att ha fått erfarenhet från butikschefsrollen i fem Hemköpsbutiker. Jag och hela teamet i butiken är så taggade inför premiären, vi ska erbjuda Lerums bästa butik! säger Fredrik Lindqvist.

Fakta Hemköp Lerum
Besöksadress: Adeltorpsvägen 6-8, Lerum
Öppettider: 7-22 alla dagar
Butiksyta: cirka 600 kvm
Premiär: 27 maj

För mer information och bilder kontakta:
Elin Jarl, pressansvarig Hemköp. Tel 08-553 996 80, [email protected]

Fredrik Lindqvist, handlare Hemköp Lerum. Tel 070-831 46 31

Hemköps uppdrag är att inspirera till hållbar matglädje varje dag. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar till medvetna val ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp har cirka 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 140 butiker. Hemköp ingår i Axfood, noterat på Nasdaq Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *