Hemmasommar i fokus när Clas Ohlson lanserar nya produkter

| 4 maj, 2021 | 0 kommentarer

Ännu en sommar som många kommer att tillbringa nära hemmet står för dörren. En stark trend är hållbara lösningar och naturnära material och färger.

Uteplatsen, balkongen eller trädgården blir i sommar återigen vårt femte rum när många kommer spendera mycket tid nära hemmet. Clas Ohlson lanserar därför flera produkter för att förbättra utelivet, bland annat en ny solcellslampa i FSC-märkt trä. Lampan är dekorativ i dagsljus och ger ett vackert sken när mörkret faller.

– Solcellslamporna fortsätter att vara efterfrågade av många konsumenter. De är ett hållbart alternativ för att lysa upp trädgården och vi lanserar flera nya modeller i år, säger Nina Cronehag som ansvarar för Clas Ohlsons sortimentsutveckling.

Hållbarhet är också i fokus för våra trädgårdsmöbler i år. Vi lanserar bland annat hopfällbara bord och stolar av FSC-märkt trä. Möblerna tar minimalt med plats när de inte används och är perfekta att ta fram till sommarens utomhusträffar.

Även odlingstrenden fortsätter att vara stark i spåren av Covid-19. En nyhet i sortimentet är vårt miniväxthus i trä. Den eleganta designen gör att växthuset till exempel blir en trevlig inredningsdetalj på en balkong. För förvaring av odlingstillbehör, dynor eller andra trädgårdsprylar är vår smarta förvaringslåda med väggpanel perfekt. Klättrande växter kommer att trivas längs väggpanelen och panelen har också två flyttbara hyllor. Produkten är tillverkad av svensk tall.

– Vi vet att många kommer spendera mycket tid i sina trädgårdar, uteplatser och balkonger även den här sommaren. Vi har många smarta lösningar för att förenkla utelivet, säger Nina Cronehag.

För högupplösta bilder och mer information, vänligen kontakta:
Anders Wahl, presskontakt, 0247-26 43 29, [email protected]

För högupplösta bilder och mer information, vänligen kontakta:
Anders Wahl, presskontakt, 0247-26 43 29, [email protected]

 

Clas Ohlson grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. Idag är vi ett detaljhandelsbolag med kunder på fem marknader, cirka 4 500 medarbetare och en omsättning om cirka 8,8 miljarder kronor. Vår aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Mycket har hänt sedan starten, men en sak har varit densamma genom alla år: att vi varje dag vill hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag genom att erbjuda smarta, enkla, praktiska lösningar till attraktiva priser. Läs mer om oss och hur vi brinner för att förenkla livet i varje hem på about.clasohlson.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *