Henrik Larsson tillbaka i fotbollsvärlden

| 9 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 09, 2017 10:34 CET

STOCKHOLM, 9 november 2017 – En av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna, Henrik Larsson, gör sin återvändo till fotbollen. Henrik blir Betfairs nya ansikte utåt och kommer ge sin syn på aktuella fotbollshändelser och internationella toppmatcher.  

I egenskap av ambassadör för Betfair, en av världens största leverantörer av sportbetting online, kommer Henrik Larsson dela sina tankar om toppfotbollen och aktuella fotbollshändelser. Med en lång spelarkarriär i internationellt erkända klubbar som Manchester United, Barcelona och Celtic kommer Henrik Larsson att veckovis dela med sig av sina tankar hos Betfair.
Henrik kommer dessutom att dela med sig av sina speltips på aktuella toppmatcher.
 

− Jag är otroligt glad över möjligheten att bli Betfairs nya ambassadör. Det känns spännande att återigen få vara tillbaka i fotbollen, berättar Henrik. Jag ser fram emot dela med mig av mina tankar kring den internationella toppfotbollen. Att jag har en tidigare karriär som spelare och ett gediget fotbollsintresse är nog ingen nackdel.

Henrik ger sin syn på ödeskvalmatchen mot Italien

Inför stundande ödeskvalmatcherna mot Italien delar Henrik dessutom med sig av sina tankar kring landslaget. Henrik är den senaste spelaren att göra mål för Sverige i ett VM har direkt erfarenhet av hur det är att vara en del av en svensk VM-sommar.

− Det kommer naturligtvis bli riktigt svårt men jag tror att vi kan klara av det. Italien är motiverade men det är vi med. De är riktigt individuellt skickliga men det gäller att vi spelar som ett kollektiv. Jag ser våra chanser som väldigt goda men då gäller det att vi håller ihop det bakåt och kan ta vara på kontringar och möjligheter som dyker upp framåt. Förhoppningsvis kan man trycka in ett par baljor. Ett Sverige i VM skulle betyda väldigt mycket för svensk fotboll på alla nivåer, berättar Henrik.

Genom sitt samarbete med Henrik Larsson, en av Sveriges största nationalikoner, hoppas Betfair ta en ännu starkare position i Sverige.

− Vi är väldigt stolta över samarbetet med Henrik Larsson och hoppas att det kan stärka vår position på den svenska marknaden. Han har stor kunskap och erfarenhet att dela med sig av då han varit i några av de största klubbarna och varit väldigt framgångsrik, säger Josh Powell, marknadschef på Betfair. 

Hör Henriks egna ord om morgondagens VM-kval mot Italien:

https://vimeo.com/242019776
 

För bilder, video eller information, vänligen kontakta:

Philip Sibirzeff, Presskontakt, MSLGROUP

Telefon: 070 810 77 79

E-post:
[email protected]

Betfair är en världens största internationella leverantörer av sportbetting online. Vi förvandlade arenan för sportbettingbranschen när vi år 2000 lanserade den nyskapande Spelbörsen, där kunderna för första gången kunde sätta sina egna odds. Sedan dess har vi alltid varit lika revolutionerande. På samma sätt som Spelbörsen, erbjuder Betfair Odds en komplett uppsättning av onlinebetting på sport samt ett brett utbud av andra spelprodukter (så som live-casino, poker och bingo). I februari 2016 slogs vi samman med Paddy Power, ett av Europas mest utmärkande konsumentvarumärken, och höjde på så vis ribban för våra konkurrenter. Paddy Power Betfair-gruppen är ett internationellt FTSE 100-företag för sportbetting och spel och utgör en storskalig aktör inom branschen, med en rad världsledande varumärken i Storbritannien, Irland, Australien och USA (och även en rad B2C- och B2B-aktörer i hela Europa). 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *