HomeMaid förvärvar rörelsen i Dala Service AB

| 10 januari, 2022 | 0 kommentarer

HomeMaid har den 10/1 tecknat avtal om att förvärva rörelsen i Dala Service AB.

Under diskussionerna med ägarna av Dala Service AB har en god relation skapats med förtroende för det arbete som bedrivits. När ägarna nu väljer att överlåta verksamheten som har en årsomsättning på ca 17 miljoner kronor, drygt 95 kunder och 42 anställda är det med glädje vi förvärvar denna.

Verksamheten kommer att bidra positivt till HomeMaid i Dalarna. Den stärker vår förmåga att effektivt kunna leverera städtjänster i regionen. Både HomeMaid och Dala Service AB värderar kvalitet i service och anställningsvillkor högt. HomeMaids ambition är att fortsatt bedriva verksamheten i samma positiva anda. Tillträde kommer att ske den 1 februari 2022.

Förvärvet kommer att genomföras som en kontantaffär. Förvärvet finansieras genom en kombination av interna medel och banklån.

”HomeMaid motsvarar de önskningar vi haft om att hitta en ägare med god branschkännedom, erfarenhet och motsvarande värderingar som kan driva och utveckla verksamheten vidare”, säger Ted Danielsson, ägare Dala Service AB.

”Vi ser fram emot detta tillskott till vår verksamhet och vi avser att fortsätta ge den goda servicen som Dala Service AB  levererat. Med kompetenta medarbetare och med förståelse för den enskilda kundens förväntningar på sitt uppdrag har vi de bästa förutsättningar att kunna ge god service till våra kunder”, säger Stefan Högkvist, VD HomeMaid.

Denna information är sådan information som HomeMaid AB är skyldigt att offentliggöra enligt EUs marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 januari 2022.

Kontaktuppgifter
HomeMaid AB

Stefan Högkvist, VD
Tel: 08-501 29 675
E-post:
[email protected]

Dala Service AB
Ted Danielsson

VD Dala Service AB

Tel: 070-269 11 90
E-post: [email protected]

 

Kort om HomeMaid
Företaget grundades 1997 och bedriver verksamhet inriktad på kundanpassade lösningar inom hushållsnära tjänster, omsorg i hemmet och kontorsservice. HomeMaid har idag 18 kontor i Sverige med mer än 900 medarbetare. För mer information hänvisas till www.homemaid.se.

 

Kort om Dala Serivce AB
Företaget grundades 1990 och bedriver verksamhet inom lokalvård på företag i Leksand. Tillsammans med kunden vill vi ge en personlig  utformad tjänst med hög kvalité utifrån individuella behov  och en känsla av  trygghet och delaktighet i utförande.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *