Hufvudstaden tecknar hyresavtal om 2000 kvm kontor i Nordstan Göteborg

| 23 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Revisionsbyrån Grant Thornton har valt att förnya sitt hyreskontrakt med Hufvudstaden gällande en kontorslokal om 2000 kvm på Östra Hamngatan 26 i Nordstan, Göteborg. Lokalerna kommer att genomgå en renovering för att anpassas till ett än mer flexibelt arbetssätt.

  • Vi är mycket glada över ett fortsatt samarbete med Grant Thornton. De har har haft kontorslokaler hos oss sedan 2014 och nu förlängs vår relation med ett nytt kontrakt. Lokalerna i Nordstan kommer att  anpassas för att stödja nya moderna arbetsformer. Det är en viktig del i vårt arbete att kunna möta våra kunders behov av förändringar som som skapar bättre förutsättningar för deras verksamhet säger Anki Håkansson, förvaltningschef Hufvudstaden, affärsområde Göteborg.

Grant Thornton är ett revisions- och konsultföretag med huvudfokus på revision, ekonomiservice, skatterådgivning och annan rådgivning. Bolaget har cirka 1200 medarbetare fördelade på 22 kontor i Sverige.

  • Våra lokaler i Göteborg finns på bästa läge på Östra Hamngatan i Nordstan.Vi har efter många år i fastigheten nu valt att förlänga vårt avtal med Hufvudstaden. Vi ser fram emot att tillsammans nu skräddarsy lokalerna för att möta framtidens flexibla arbetssätt. Fokus är funktionella och effektiva lokaler för såväl våra medarbetare som våra kunder, säger Claes Jörstam kontorschef i Göteborg.

HUFVUDSTADEN AB (publ)

För mer information, vänligen kontakta:

Sofia Säntti, Projektledare Marknad, Hufvudstaden.

Tlf: 0708-96 11 16  Epost: [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *