Hyresgästföreningens jurister har sparat över en miljon åt medlemmarna

| 8 februari, 2021 | 0 kommentarer

I region Aros-Gävle har Hyresgästföreningens juridiska enhet kunnat spara över miljon kronor åt medlemmarna. Det visar en summering av det juridiska arbetet 2020.

Genom förhandlingar och samtal med hyresvärdar har Hyresgästföreningen Aros-Gävle sparat över en miljon kronor till medlemmarna bara under 2020.

– Det är glädjande och visar verkligen på nyttan att vara medlem, säger Vera Mraz, verksamhetschef på Hyresgästföreningen.

Som medlem erbjuds man dessutom stöd i olika boendetviser, till exempel vid hot om uppsägning av kontrakt.

– Vi hjälper och företräder våra medlemmar på många olika sätt. Många värden går inte att räkna i pengar – ett tryggt boende är ovärderligt, säger Vera Mraz.

– Men just sparande pengar är ett konkret bevis på att vi gör skillnad för våra medlemmar, säger Vera Mraz.

 

Hyresgästföreningen Aros-Gävle har 41.797 medlemmar och innefattar Västmanlands-, Gävleborgs- och Uppsala län samt Norrtälje kommun.

Kontakt
Vera Mraz, verksamhetschef Hyresgästföreningen Aros-Gävle                      
Telefon: Telefon 010-459 13 38

Hyresgästföreningen är en demokratisk medlemsorganisation för dagens och morgondagens hyresgäster. Vi är partipolitiskt obundna och har över en halv miljon hushåll som medlemmar. Det gör oss till en av Sveriges största folkrörelser och den främsta företrädaren för hyresgästerna.
Vårt uppdrag är allas rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Dessutom ska alla hyresgäster garanteras ett boende med trygghet, inflytande och gemenskap.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *