ICA återkallar ICA Fisk-ish-filé 170g

| 9 juni, 2021 | 0 kommentarer

ICA återkallar ICA Fisk-ish-filé 170g då produkten kan innehålla allergenerna mjölk och ägg som inte deklareras på förpackningen. Produkten kan därmed utgöra en hälsofara mot konsumenter som är allergiska mot mjölk eller ägg.

Återkallelsen gäller Fisk-ish-filé 170g med bäst-före-datum 13-06-2021 och 14-06-2021.

– Våra kunder ska alltid kunna lita på att våra produkter är korrekt märkta. Därför ser vi allvarligt på det här och återkallar produkten, säger Lena Sparring, kvalitetschef, ICA Sverige.

Incidenter som den här utreds noga och en åtgärdsplan med förebyggande åtgärder tas fram och följs sedan upp. Tillsynsmyndighet Solna stad och Livsmedelsverket har informerats.

Vid återkallelsen stoppas produkten i kassan och är inte längre möjliga att köpa. ICA beklagar det inträffade och uppmanar kunder som har köpt produkten att lämna tillbaka produkten till den ICA-butik där den köptes, reklamera via ica.se alternativt kontakta ICAs kundkontakt på telefon 020-83 33 33.ICAs kundkontakt har öppet vardagar mellan 8:00 och 15:00

 

För mer information
ICA Gruppens presstjänst, telefon: +46 (0)10 422 52 52, e-post: [email protected]
ica.se, icagruppen.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *