ICA återkallar ICA Marschall 2-pack, kopp av återvunnen plast

| 27 december, 2019 | 0 kommentarer

ICA återkallar ICA Marschall 2-pack, kopp av återvunnen plast, på grund av att marschallkoppen kan deformeras.

Återkallelsen gäller ICA Marschall 2-pack, kopp av återvunnen plast, och har sålts i butik sedan september.

– Vi har fått in ärenden om att marschallkoppen på denna produkt kan deformeras och återkallar produkten. På ICA gör vi noggranna kvalitetskontroller av alla produkter vi sätter på marknaden, därför ser vi mycket allvarligt på att marschallkoppen har smält vid enstaka fall, säger Niklas Warén, kvalitetschef ICA Sverige.

– Produkten är testad för att marschallkoppen ska klara av den värme som uppstår. Vi och leverantören utreder nu hur detta kan ha skett och vilka åtgärder vi ska vidta för att det inte ska ske igensäger Niklas Warén, kvalitetschef ICA Sverige.

Vid återkallelsen stoppas produkterna i kassan och är inte möjliga att köpa. ICA beklagar det inträffade och uppmanar kunder som har köpt produkten att lämna tillbaka produkten till den ICA-butik där den köptes, reklamera via ica.se alternativt kontakta ICAs kundkontakt på telefon 020-83 33 33. ICAs kundkontakt har öppet vardagar mellan 8:00 och 15:00.

För mer information
ICA Gruppens presstjänst, telefon: +46 (0)10 422 52 52,
ica.se, icagruppen.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *