Connect with us

Marknadsnyheter

Idag släpps Kärlek för ringrostiga – den andra delen i Lisa Westerlunds serie Vildrosen

Published

on

Lisa Westerlund fortsätter att skriva feelgood med sting i serien Vildrosen. Idag, den 16 november, släpps Kärlek för ringrostiga, den andra delen i serien. Det blir ett kärt återseende med härliga karaktärer och blommiga miljöer.

I Tio goda gärningar, den första delen i serien Vildrosen, får vi lära känna Milla och Fabian. Deras vägar korsas på nyårsafton och efter det är ingenting sig likt. De ska utföra tio goda gärningar med hopp om att förbättra sitt eget liv genom att hjälpa andra. Mitt i allt finns också Mona och Göteborgs mysigaste blomsterhandel – Vildrosen. I del två får vi fortsätta följa Milla, Fabian och Mona som nu står inför det största äventyret av dem alla. Ska de lyckas fullfölja de drömmar som gärningarna väckte i dem? Och vad gör man när någon hotar att riva ner alla skyddsmurar man byggt upp kring sitt blåslagna hjärta? Mona, Milla och Fabians liv vänds upp och ner av stormande känslor mitt i Fabians arbete med att öppna sin restaurang, Millas kamp för att få vårdnaden om sin bror och Monas försök att sprida kärlek och glädje med blommor.

– I Kärlek för ringrostiga har jag velat skriva om något av det läskigaste som finns; att våga vara sårbar och att våga älska. Den som läst eller lyssnat på första delen ska äntligen få veta vem kvinnan på flygplatsen var, vad som hände på Teneriffa och om de tio goda gärningarna mot alla odds kan få Milla att våga öppna sig för kärlek. Och naturligtvis bjuds det på äkta feelgoodkryddor såsom bröllop med glittriga kavajer, romantiska kallbad i Gerlesborg och spirande kärlek i målarfärgsångor, säger Lisa Westerlund.

Lisa Westerlund beskriver sig själv som en författare med fantasin och en outsinlig källa till bokidéer som sina främsta verktyg. Hon skriver skönlitteratur både för vuxna och barn, och i serien Vildrosen utforskar Lisa feelgoodgenren.

Lisas författarskap genomsyras verkligen av berättarglädje och känslan av gemenskap – både för hennes huvudpersoner men också mellan författare och läsare. Hon väjer inte heller för att överraska och sticka ut lite, och tänja en del på genrens gränser, säger Lisa Tell, förläggare på Bazar Förlag.

Kärlek för ringrostiga utkommer idag, den 16 november, som ljud- och e-bok. Det är Alexander Salzberger, Cecilia Von der Esch och My Holmsten som läser in och ger röster åt var och en av karaktärerna. 

Om Lisa Westerlund

Lisa Westerlund har efter examen i freds- och konfliktkunskap arbetat som chef i näringslivet men arbetar sedan en tid tillbaka halvtid som marknadschef och halvtid som författare. Första boken utkom 2013 efter att hon vunnit tidningen Mamas författartävling. Därefter har Lisa givit ut ett antal skönlitterära böcker för vuxna men även skrivit en barnbokserie tillsammans med sin son. Lisa bor i Stockholm med man och två barn.

Kontakt

Josefin Andersson
Presskontakt
[email protected]

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

KKM Gruppen, dotterbolag till Thinc Collective AB, vinner kommunikationsuppdrag inom arbetsmarknadsfrågor

Published

on

By

Aktör inom byggbranschen har givit KKM Gruppen i uppdrag att konceptualisera, bygga och implementera en ny satsning som syftar till att hjälpa nyanlända in i byggbranschen. Den nya satsningen ska bestå av en digital och gamifierad plattform som ger en uppdaterad och nyanserad bild av byggbranschens arbetsmarknad och olika yrken. Storleken på affären väntas bli cirka 2 500 000 sek för KKM Grupp

”KKM ser arbetsmarknadsåtgärder och stödet till nyanlända som en nyckelfråga i samhället. Vi har lång erfarenhet att utföra denna typ av uppdrag och ser fram emot att göra en viktig insats för en utsatt grupp i samhället och hjälpa en bransch som vill locka fler till sig”, säger Per Hazelius, VD KKM Gruppen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Wallqvist, VD Thinc Collective AB

[email protected]

Thinc Collective AB är verksamma inom kommunikationsbranschen och koncernen erbjuder en grupp av bolag inom system, kommunikation och struktur. Bolagen tänker ut och genomför idéer till sina kunder. Gruppens kompetensområden sträcker sig från data, analys, teknikutveckling och SaaS system till kommunikation, media, PR och brand experience. Koncernen riktar sig till kunder oavsett bransch med behov av sammanhållen kommunikation. Thinc Collective AB är verksamma inom Norden.

Läs mer på thinccollective.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

FLOWave – en framtidslösning för Food & Beverage

Published

on

By

Som experter på på mät, styr- och reglerteknik är vi på Bürkert aktiva i många branscher. Ett av de områden där vi just nu växer snabbt av Food & Beverage, och anledningen till det stavas tveklöst FLOWave. Ulf Neldefors, Business Development Manager på Bürkert förklarar varför fler borde upptäcka produkten.

– Vår flödesmätare FLOWave togs ursprungligen fram för pharmaindustrin, och då framförallt för att mäta ultrarent vatten. Men i dag ser vi att allt fler branscher upptäcker fördelarna med FLOWave. Kan du mäta tillräckligt exakt för pharmaindustrin, så kan du även göra det till de flesta andra branscher.

 Varför ska man använda FLOWave?

– Fördelarna med att använda FLOWave är många. Det är ett sätt att säkerställa produktionen, minska svinnet och se till att samma goda och repeterbara resultat uppnås varje gång. FLOWave kan mäta flera olika media med samma sensor, och kan bland annat mäta temperatur, massflöde, densitet, viskositet och volym.

 I vilken process lämpar sig FLOWave bäst?

– Den fungerar otroligt bra för alla typer av livsmedelsföretag som hanterar rinnande vätskor i sin produktion.  Våra produkter används inom bland annat bagerier, bryggerier, mejerier, och andra livsmedelstillverkare för att mäta flytande margarin, olja, vatten m.m.

Finns det fler fördelar med FLOWave?

– Vi ser tydligt att kunder som använder sig av FLOWave sänker sina underhållskostnader. Våra produkter har inga rörliga delar som kan gå sönder, och eftersom vi kan mäta olika media med samma sensorer blir reservdelslagret minimalt och behovet av underhåll snudd på obefintligt. FLOWave är också mycket enkel att installera. Genom dess kompakta utformning och låga vikt, ca 4kg,  så behövs inga extra lyftanordningar för att få FLOWave på plats, vilket medför att den är en enkel att installera av en montör. Historiskt har flödesmätare varit ganska stora, klumpiga enheter – men inte längre.

Vill du veta mer om FLOWave och hur produkten kan användas i din verksamhet? Kontakta Ulf Neldefors, Business Development Manager, Bürkert Sweden E-post: [email protected] eller Mobil: 070-688 93 30.

Bürkert är ett av världens ledande företag inom industriell mät-, kontroll- och reglerteknik för gaser och vätskor.
Vi finns representerade med säljkontor i 36 länder och har 5 fabriker, 4 forskningscenter och 5 systemhus runt om i världen med totalt 3000 anställda. Bürkert grundades 1946 i Tyskland och är ett helägt familjeföretag som genom kompetens, framåtanda och närhet har skapat en plats bland de främsta inom sitt område. 1968 startades Bürkert i Sverige och har idag säljkontor i Stockholm och Malmö.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Infranord har tilldelats Basunderhåll av järnvägsanläggning för Stockholm Nord

Published

on

By

Uppdragsgivare är Trafikverket och kontraktet löper över sex år med möjlighet till ytterligare ett optionsår. Anbudssumman uppgår till 651 MSEK.

– Det är glädjande att vi nu tilldelats basunderhållet för Stockholm Nord. Tillsammans med vårt kontrakt Stockholm Syd stärker det vår position i stockholmsregionen, säger Johan Andersson, regionchef Nord på Infranord.

Det nya kontraktet för Stockholm Nord gäller från den 1 oktober 2023 och omfattar teknikområdena bana, el och signal. Uppdraget sträcker sig mellan Huvudsta och Bålsta samt Helenelund och norra Uppsala.

– Vi ser fram emot att samarbeta med Trafikverket i detta kontrakt och att uppfylla vårt viktiga uppdrag med att underhålla järnvägen så att resenärer och gods kommer fram tryggt och säkert, säger Peter Viinapuu, vd för Infranord.

Tilldelningsbeslutet kan överprövas inom tio (10) dagar från det att tilldelningen meddelats.

För mer information:

Peter Viinapuu, vd, 010-121 70 00

[email protected]  
 

Johan Andersson, regionchef Nord, 070-724 41 52
[email protected]  

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 700 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.