IMORGON ÖPPNAR BASTARD BURGERS I LUND

| 9 juni, 2022 | 0 kommentarer

Fredagen den tionde juni slår Bastard Burgers upp portarna för ytterligare en restaurang i Skåne. Allt är på plats och det är bara gästerna som saknas. Smash burgers gjorda på svenskt nötkött och med Sveriges största veganska meny finns Bastard Burgers nu vid en av entréerna till köpcentrumet Nova i Lund.

Den norrländska streetfoodkedjan med inspiration från New York har sedan tidigare restauranger i Skåne men detta blir den första restaurangen i Lund. Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers säger:

– ­Vi har tittat på Lund under en längre tid och Nova blir en perfekt första enhet. Köpcentrumet står inför flera spännande förändringar som vi vill vara en del. Utöver det ser vi även att rätt målgrupp finns här, säger Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers.

Anna Käll, Destination & Property Manager på Nova Lund, belyser restaurangens läge och hur den kommer komplettera de redan etablerade restaurangerna i köpcentrumet:

– Vi är väldigt glada att få in Bastard Burgers som hyresgäst och att få en restaurang i ett läge som möjliggör ingång utifrån och uteservering gör det extra roligt. Vi är säkra på att våra kunder kommer se detta som ett bra komplement till våra övriga restauranger, säger Anna Käll, Destination & Property Manager på Nova Lund.

Den nya restaurangen är 170 kvadratmeter stor och har 50 sittplatser inomhus samt en uteservering. Restaurangen i Nova följer samma klassiska streetfoodkoncept och meny som övriga Bastard Burgers. Öppettiderna för restaurangen är de samma som för köpcentrumet, måndag – fredag: 10–20 och lördag – söndag: 10–18.

Vid frågor kontakta:
Annika Elworth
Marketing Communications Manager, Bastard Burgers

[email protected]
070 233 63 67

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja från Norrland. Här serveras prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Välkommen!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.