Implenia signerar nytt långtidskontrakt med oss

| 9 juni, 2021 | 0 kommentarer

Bläcket har knappt hunnit torka men de klär sig sedan tidigare så väl i nummer 10-rollen. En av våra nr 10, Implenia, som älskar att bygga utmanande infrastruktur, har nämligen förlängt sitt avtal med oss.


Se filmen
 

Vi på Renta har sedan 2019 stöttat tunnelexperterna Implenia och nu kan vi stolt presentera en förlängning av vårt avtal som maskinleverantör till dessa infrastruktursbyggare, till april 2024.

 

– Vi har tydligt märkt att Renta vill vara med och bygga utmanande projekt och vi har varit nöjda från start. Vår maskinavdelning har ett tätt samarbete med Renta, i såväl Stockholm som Varberg, säger Peter Claesson, Områdeschef Syd, Varberg Implenia.

Implenia gillar gröna spelytor (miljön) och att ta sig igenom trängda, taktiska spelsitiationer (de tunnlar sig fram) och projekten vi stöttar dem i just nu med bodar och maskiner är:

  • Bussterminalen i Katarinaberget, Stockholm
  • Bergtunnlarna i Johannelund, Stockholm
  • Lundatunnlarna, Stockholm
  • Nya tunnelbanestationen Södra Hagalund, Stockholm
  • Renoveringen av järnvägsnätet Getingsmidjan, Stockholm
  • Elförbindelsetunneln mellan Anneberg och Skanstull, Stockholm
  • Lilla Lidingöbron
  • Västkustbanan, Varberg

 

– Deras kvalitetstänk lirar fullt ut med vårat och vi har hela tiden känt att det här borde vara ett avtal utan slut. Åtminstone ska vi göra allt för att den här matchen aldrig ska ta slut, säger Johny Karlsson, Säljare Renta Varberg.

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Johny Karlsson, säljare 070-317 25 61 eller [email protected] kan svar dig på de flesta frågor. Vill du komma i kontakt med din närmsta depå finner du den här

Marcus Sölsnaes, CMO

[email protected]
070 530 27 21

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 650 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 41 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *