Inbjudan till Episurf Medicals Q2 2021 presentation

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Episurf Medical bjuder härmed in till en webbsänd presentation i samband med publicering av bolagets Q2 rapport, den andra rapporten för räkenskapsåret 2021. Rapporten publiceras kl 08:30 (CEST) den 16 juli och läggs samtidigt upp på www.episurf.com.

Presentationen hålls på engelska av vd Pål Ryfors, varefter frågor välkomnas.

Datum: 16 juli 2021
Tid: 10:00 (CEST)
Plats:
https://www.finwire.tv/webcast/episurf/episurf-q2-2021/

Efter presentationen kommer en inspelad version av sändningen finnas tillgänglig på Episurf Medicals hemsida.

Ställ gärna frågor i förväg genom att e-posta dem till: [email protected]

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: [email protected]

Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.