Inbjudan till presentation av Crunchfishs årsredovisning

| 5 maj, 2021 | 0 kommentarer

Den 12 maj klockan 10:00 kommer Crunchfish att arrangera en livesänd presentation av bolagets årsredovisning via streamingplattformen Zoom, inför bolagets årsstämma den 19 maj. Crunchfishs VD Joachim Samuelsson och bolagets revisor Åsa Andersson-Eneberg från Mazars kommer att hålla snabba Pecha Kucha-presentationer om hur vi kommer betala i framtiden, årsredovisningen och revisionsberättelsen. Dessutom kommer aktieägare ha möjlighet att ställa frågor via chatt.

Här hittar du Crunchfishs årsredovisning för 2020

För att delta på presentationen registrerar man sig via följande länk:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_r1H7FYBZQ9iMGsIckxN0HQPecha Kucha-presentationen om hur vi kommer betala i framtiden finns redan nu tillgänglig här. De andra två presentationerna premiärvisas under eventet den 12 maj. Dessutom kommer hela eventet spelas in och göras tillgängligt både via Crunchfishs hemsida och bolagets YouTube-kanal.

Årsstämman 2021 kommer att genomföras utan fysiskt deltagande och röstning sker på förhand genom poströstning. För förhandsröstning ska aktieägarna använda ett digitalt formulär som finnas tillgängligt här: https://postrosta.web.verified.eu/?source=crunchfish

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Joachim Samuelsson, VD för Crunchfish
+46 708 46 47 88

[email protected]

Ulf Rogius Svensson, IR & Marketing Manager
+46 733 26 81 05

[email protected]

Västra Hamnen Corporate Finance AB är Certified Adviser. Epost: [email protected] Telefon +46 40 200 250.

 Om Crunchfish – crunchfish.com
Crunchfish är en teknisk pionjär inom digital betalning med patentsökt Digital Cash-lösning som använder en betalprocess i två steg, först clearing offline följd av online settlement. Detta gör digital betalning robust och oberoende av nätet. Crunchfish Digital Cash plånbok är exceptionell flexibel och kan användas med alla typer av betalningslösningar. Den är interoperabel, cross-service/scheme och cross-border/currencies. Den levererar egenskaperna hos kontanter, som t.ex. omedelbar clearing, betalningar offline och bevarande av betalarens integritet, utan att kräva några som helst förändringar i de centrala eller kommersiella bankinfrastrukturerna. Detta möjliggör CBDC att snabbt rullas ut i vilket land som helst. 

Vi har också utvecklat Blippit, en appterminal som ansluts till kassasystem för både online- och offlinebetalningar och har en patentsökt lösning för att minska matsvinnet. Crunchfish utvecklar även geststyrning av smarta AR-glasögon till konsumentmarknaden. 

Crunchfish är sedan 2016 noterade på Nasdaq First North Growth Market med huvudkontor i Malmö och med representation i Indien. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *