Inbjudan till presentation av Epirocs rapport för tredje kvartalet den 21 oktober

| 1 oktober, 2021 | 0 kommentarer

Stockholm: Epiroc AB, en ledande produktivitets- och hållbarhetspartner för gruv- och infrastrukturindustrin, kommer att publicera rapporten för tredje kvartalet 2021 torsdagen den 21 oktober cirka kl. 07.30. En presentation av rapporten för investerare, analytiker och media hålls kl. 10.00.

Rapporten kommer att presenteras av VD och koncernchef Helena Hedblom samt Ekonomi- och finansdirektör Anders Lindén. Presentationen kommer att hållas på engelska och inleds med en kort presentation av rapporten som följs av en frågestund. 

För att delta i presentationen, använd länken här eller besök Epirocs hemsida, där presentationsmaterial och relaterad information finns. Inget fysiskt möte kommer att hållas.  

Telefonnumret till konferensen är: 08 5055 8355.

Vi ser fram emot ert deltagande.  

Karin Larsson, Chef Investerarrelationer  

För mer information kontakta:
Karin Larsson, Chef Investerarrelationer
010 755 0106

[email protected] 
Ola Kinnander, Presschef 
070 347 2455 

[email protected]

Epiroc är en vital del av ett hållbart samhälle och en global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturkunder. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller Epiroc innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Bolaget erbjuder också förstklassig service och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering. Epiroc har sitt säte i Stockholm, hade intäkter på 36 miljarder kronor under 2020, och har 14 000 passionerade medarbetare som stödjer och samarbetar med kunder i över 150 länder. Mer information finns på www.epirocgroup.com/se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *