Inbjudan till Tobii Dynavox webbpresentation i samband med delårsrapport för andra kvartalet 2022

| 30 juni, 2022 | 0 kommentarer

Tobii Dynavox avser att offentliggöra delårsrapporten för andra kvartalet 2022, den 21 juli kl. 07.30 svensk tid. Efter rapporten, kl.9.00 samma dag, håller Tobii Dynavox en presentation för investerare, analytiker och press. 

Rapporten presenteras klockan 9:00 av vd och koncernchef Fredrik Ruben och CFO Linda Tybring. Presentationen sker på engelska och går att följa på webben. Om ni vill ställa frågor ber vi er att skicka dem via e-post till Linda Tybring [email protected], CFO och ansvarig för Investor Relations.   

Detaljer: 

Tid: Torsdag, 21 juli, 2022, kl 9.00 CEST 

Presentation: Länk till webpresentation 

Vänligen försäkra dig om att du är ansluten till presentationen genom att logga in via Microsoft Teams några minuter innan presentationen börjar. Kontakta IR för möjlighet att ställa frågor både muntligt och skriftligt 

Presentationsmaterialet kommer att finnas tillgängligt via Tobii Dynavox IR-hemsida. Där kommer även delårsrapporten och en inspelning av webbpresentationen att finnas tillgängliga efter offentliggörandet och presentationen. 

Välkommen!

Kontakt

Linda Tybring, CFO, Tobii Dynavox, tel: 070 68 14 980, e-post: [email protected]

Om Tobii Dynavox

Tobii Dynavox är den globala marknadsledaren inom kommunikationshjälpmedel. Våra specialutvecklade lösningar gör det möjligt för människor med funktionsnedsättningar som cerebral pares, ALS och ryggmärgsskada att få en egen röst, lära sig att läsa och leva ett mer självständigt liv. Hundratusentals människor över hela världen har dragit nytta av våra integrerade lösningar med hårdvara, mjukvara, kliniskt utvecklade språksystem, undervisningsverktyg, utbildning och engagerad support. Vi erbjuder ett omfattande ersättningssystem för finansiering av våra lösningar för att kunna hjälpa så många som möjligt. Tobii Dynavox har cirka 500 anställda runtom i världen, med huvudkontor i Sverige, och kontor i USA, Storbritannien, Norge och Kina, samt återförsäljande partners i över 60 länder. För mer information, besök vår webbsida. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.