Independent Hotel Group siktar mot framtiden

| 16 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 16, 2017 16:18 CET

Entreprenörsparet Maria och Johan Eklund stuvar om i koncernledningen i Independent Hotel Group och stärker också ledningsgruppen med ny kommunikationschef, allt för att möta kommande satsningar.

Entreprenörsparet Maria och Johan Eklund stuvar om i koncernledningen i Independent Hotel Group och stärker också ledningsgruppen med ny kommunikationschef, allt för att möta kommande satsningar.

-Vi har stora planer och flera spännande projekt på gång. Därför känns självklart att ta ett nytt helhetsgrepp om Independent Hotel Group med alla dess verksamheter. Jag och Maria har därför fattat beslutet att jag återgår till att vara operativ VD med en stark ledningsgrupp i ryggen. Maria kan då tydligare fokusera på rollen som kreativ chef i arbetet att utveckla bolagen och koncernen enligt vår expansiva plan, säger Johan Eklund.

Niklas Zhovnartsuk blir ny kommunikationschef i koncernen. Niklas är ett känt namn i rese- och kommunikationsbranschen med flera år på Ving,Tui och Viking Line, där han varit marknads- och varumärkeschef.

– Niklas kommer att bli en nyckelspelare i koncernledningen. Hans roll blir att driva hela det kommunikativa arbetet framåt för att möta kraven från morgondagens kunder och medarbetare. Vi är väldigt glada över vår rekrytering och ser fram emot att jobba med Niklas, säger Johan Eklund.

Niklas tillträder sin tjänst vid årsskiftet och Katarina Romell avslutade sitt uppdrag som VD för Görvälns slott den 31oktober 2017. 

– Vi tackar Katarina för den här tiden och önskar henne all lycka till i sina framtida uppdrag. Hon kommer att ersättas av en platschef, en tjänst som tillsätts i början av 2018.

– Nu ser vi med tillförsikt framåt och längtar efter att få lansera en del av våra nya, spännande satsningar, säger Johan Eklund.

Den nya koncernledningen består av:

Johan Eklund
, VD

Maria Eklund
, Kreativ chef

Niklas Zhovnartsuk
, Kommunikationschef

Matilda Wenér Petersen
, Ekonomichef

Susan Pihlblad
, Försäljningschef

Anna Olsson
, Platschef Hufvudsta Gård Mat möten

Platschef
, Görvälns Slott

 

Johan Eklund

CEO/Founder

+46 70 667 29 00

[email protected]

Independent Hotel Group ägs av entreprenörsparet Maria och Johan Eklund och består idag av Hufvudsta Gård Mat Möten, boutiquehotellet Görvälns slott, och resebloggen Hotelhunters.se
.
Verksamheterna har genom åren vunnit flera priser, bland annat Årets Svenska Mötesplats, Sweden Leading Boutiquehotel 
och en andraplats i Sverige i TripAdvsors Traveller’s Chioce 2017.

 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *