Information om Attanas presentation på Stora Aktiedagen som streamas live 2 december kl. 09.00–09.30

| 27 november, 2020 | 0 kommentarer

Attana deltar vid Stora Aktiedagen där VD Teodor Aastrup kommer ge en 20 minuters bolagspresentation följt av en Q&A på 10 minuter. Både presentationen och frågestunden streamas live den 2 december kl. 09.00–09.30.

Huvudsyftet med presentationen är att förtydliga vart Attana befinner sig idag, vart bolaget är på väg och planen för att nå dit. Detta inkluderar en presentation av de spännande satsningar som är planerade för 2021 och framåt, som möjliggörs av den kommande företrädesemissionen.

Preliminärt schema:

 1. Attana i korthet
  – Vad Attana erbjuder
 2. Våra senaste milstolpar
  ­­– Viktiga milstolpar under 2020
 3. Företrädesemissionen
  – Information om den kommande företrädesemissionen
 4. Action plan 2021
  – Satsningarna planerade för 2021 och vart de kommer föra Attana som bolag

Följ presentationen här.

För ytterligare information, kontakta:

Teodor Aastrup, VD Attana AB 
e-post: [email protected] 
tel: + 46 (0)8 674 57 00

Styrelsen för Attana AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

Om Attana

Attana AB grundades 2002 med idén att effektivisera forskning och utveckling av nya läkemedel genom biologisk interaktionskarakterisering i realtid. Baserat på sina patenterade teknologier säljer bolaget uppdragsforskning och egenproducerade analysinstrument samt ett in vitro diagnostiskt (IVD) verktyg, Attana Virus Analytics (AVA), till läkemedelsbolag, bioteknikföretag och akademiska institutioner. Mer information om Attanas forskningstjänster och produkter finns på www.attana.com eller kontakta [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *