Ingen fortsättning för Chinedu Obasi

| 9 november, 2019 | 0 kommentarer

AIK Fotboll har meddelat Chinedu Obasi att klubben inte kommer att erbjuda någon avtalsförlängning efter att det nuvarande avtalet mellan parterna löper ut. 33-årige Obasi debuterade för AIK under hösten 2016 och det blev sammanlagt 46 tävlingsmatcher för honom i AIK-tröjan.

– Chinedu har varit en mycket professionell spelare och en mycket omtyckt person. Han har alltid gjort sitt yttersta för att AIK ska nå de mål som klubben satt upp. Vi önskar honom all lycka i framtiden, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.

– Jag vill uttrycka min stora tacksamhet till alla AIK:are för all kärlek och support som jag mötts av under min tid i klubben. Ni har alla fått mig att känna mig riktigt hemma i AIK och jag uppskattar det enormt mycket, säger Chinedu Obasi.

För en längre faktapresentation av Chinedu Obasi, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande.

För mer information, kontakta:
Björn Wesström, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 – 870 18 91
E-post: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *