Instalco får nytt uppdrag av Veidekke i Norge

| 24 november, 2020 | 0 kommentarer

Instalcobolaget Romerike Elektro AS har tecknat ett nytt kontrakt med Veidekke Entreprenør AS. Uppdraget med ett ordervärde av 42 miljoner gäller elinstallationer i det nya lägenhetsområdet Løren Botaniske i Oslo.

Romerike Elektro och Veidekke har sedan tidigare ett långvarigt samarbete. Det nya projektet Løren Botaniske är en förlängning av lägenhetsprojektet Gartnerkvartalet där Romerike Elektro också utförde omfattande elinstallationer åt Veidekke.

-Vi är stolta över att få fortsatt förtroende att arbeta tillsammans med Veidekke och gemensamt utveckla moderna, energieffektiva och hållbara bostäder, säger Oskar Brustad Sjølie, vd på Romerike Elektro.

Løren Botaniske alldeles norr om centrala Oslo ska bestå av sju huskroppar med sammanlagt 389 nybyggda lägenheter med tillhörande garage, två affärslokaler och en förskola. Centralt i projektet är möjligheten är att bruka odlingsbar mark inom området.

Projektet utvecklas och byggs med ambitionen att bli BREEAM-NOR-certifierat. Det betyder att miljöhänsyn tas under hela byggperioden med stränga miljökrav i alla faser av byggprocessen.

Byggnationen har startat med en beräknad byggtid av fyra år.

 

För ytterligare information:

Oskar Brustad Sjølie, vd Romerike Elektro,
+47 911 81 971 [email protected]

Fredrik Trahn, Kommunikations- och IR-ansvarig Instalco,
070-913 67 96, [email protected]

 

Instalco är ett av Nordens ledande installationsföretag inom el, VS, ventilation, kyla och industri. Vi utför installationer, service och underhåll av fastigheter och anläggningar i Sverige, Norge och Finland. Verksamheten bedrivs genom ett 80-tal dotterbolag, med stöd från en liten central organisation. Instalco är noterat på Nasdaq Stockholm under kortnamn INSTAL. För mer information, besök www.instalco.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *