Instalco växer inom serviceområdet

| 9 september, 2021 | 0 kommentarer

Instalco förvärvar Installationsservice Nicklas Eriksson AB och växer därmed inom serviceområdet. Bolaget med huvudkontor i Eskilstuna är ett service- och entreprenadföretag inom fastighetstekniska installationer.

Omsättningen för det senaste verksamhetsområdet uppgick till 59 miljoner. Bolaget erbjuder tjänster inom service och installation främst till kommersiella fastigheter och industri.

– Installationsservice är ett mycket välskött bolag som passar bra in i Instalco med sin profil och kunnande. Med Installationsservice breddar vi vårt utbud i Mälardalen och stärker vårt utbud mot industrin, säger Peter Hjerpe, affärsområdeschef Instalco Öst.

Installationsservice har huvudkontor i Eskilstuna med filialer i Västerås och Stockholm. Totalt har bolaget 30 anställda.

– Vi ser fram emot att bli en del av Instalco och det samarbete som finns inom koncernen. Inom Instalco har ni möjlighet att få nya kunder och projekt och samtidigt dela med oss av vår kunskap och kundbas, säger Nicklas Eriksson, vd i Installationsservice.

Instalco förvärvar 100 procent av aktierna i Installationsservice Nicklas Eriksson AB med tillträde 8 september.

 

För ytterligare information:

Peter Hjerpe, affärsområdeschef Instalco Öst, 070-944 66 63, [email protected]
Fredrik Trahn, kommunikations- och IR-chef, 070-913 67 96, [email protected]

Instalco är ett av Nordens ledande installationsföretag inom el, VS, ventilation, kyla, industri och teknikkonsult. Vi utför projektering, installationer, service och underhåll av fastigheter och anläggningar i Sverige, Norge och Finland. Verksamheten bedrivs genom ett 95-tal dotterbolag, med stöd från en liten central organisation. Instalco är noterat på Nasdaq Stockholm under kortnamn INSTAL. För mer information, besök www.instalco.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *