Installation av SP4-system i kommersiell byggnad i USA

| 7 november, 2017 | 0 kommentarer

ti, nov 07, 2017 11:43 CET

Göteborg den 7 november 2017

Parans har installerat Paranssystem i Awsumb Associates kontorsbyggnad i Mankato, USA. Paransljuset förser fönsterlösa arbetsrum med naturligt solljus hos den amerikanska motsvarigheten till Arbetsförmedlingen
.

Parans har med hjälp av sin amerikanska distributör Wasco Skylights och den lokala installationsfirman National Skylight Solutions installerat tre Paranssystem i fastighetsägaren Awsumb Associates kontorsbyggnad i staden Mankato, USA.

Mottagarna på taket fångar solljuset och leder det med hjälp av fiberoptiska kablar, för den här installationen, mellan 19-39 meter långa fiberoptiska kablar till andra våningen.  Via 36 stycken armaturer i form av spotlights sprids Paransljuset i arbetsrum hos den amerikanska motsvarigheten till Arbetsförmedlingen. Arbetsrummen är fönsterlösa eller har endast begränsad tillgång till naturligt ljus. Systemen har den senaste mjukvaran och är uppkopplade dygnet runt vilket innebär att systemen kan övervakas för att få maximalt solljus. Mjukvaran ger också möjlighet till data i form av bland annat levererade soltimmar vilket tillför ett mervärde för kunden.

– Kunden uttrycker sig mycket positivt över det starka solljus som flödar i rummen vilket är glädjande för oss, säger Lennart Ahlstedt, Parans COO. Vi har i denna installation inte bara levererat vad vi lovat utan också överträffat kundens förväntningar. För oss är det också glädjande att vi fått möjligheten att installera Paranssystemen hos denna kund  då de har ett stort fastighetsbestånd.

F
ör mer information kontakta gärna:

Anders Koritz, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0733-211635, [email protected] www.parans.com

Om Parans Solar Lighting AB (publ)

Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat och patenterat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på börslistan Aktietorget och har kontor i Göteborg.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *