Internet Vikings firar sitt 14 års jubileum med en prestigefylld utmärkelse från Global Gaming Awards

| 5 juli, 2022 | 0 kommentarer

Den globala leverantören av värdtjänster för iGaming, Internet Vikings, fick veckan innan utmärkelsen ”Årets tjänsteleverantör” av Global Gaming Awards (GGA). Det är ett erkännande av företagets bedrifter och bidrag till branschen.

Jag kunde inte vara mer stolt”, säger Internet Vikings medgrundare och CCO, Rickard Vikström. ”Hela vårt team har arbetat hårt för att hjälpa företaget att nå den nivå som det håller idag”. För oss så handlar utmärkelsen om mer än bara status. Den betyder att iGaming-branschen ser oss och värdesätter det vi bidrar med.”

Internet Vikings grundades i Stockholm 2008. Genom åren har det svenska IT-företaget fortsatt att bygga på sitt utbud av produkter, inklusive ett flertal anpassningsbara värdtjänster som riktar sig till specifika branscher och länder. I slutändan har de blivit en ledande leverantör av värdtjänster.

Idag är Internet Vikings ett globalt varumärke som driver sin verksamhet från 5 länder och erbjuder tjänster till kunder på 5 kontinenter: Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Australien, med ett särskilt fokus på iGaming-branschen och USA, där kunder får hjälp i nästan alla delstater där spel online och sportbetting är tillåtna.

Företagets CEO Peter Ekmark håller med Rickard och lägger till: ”Det här evenemanget gav oss ytterligare bekräftelse att vi är på rätt spår. Med våra tjänster kommer vi att fortsätta bidra till att våra kunder liksom branschen i stort växer. Vi vill vara ledande med kreativitet, innovation och transformation som behövs för att bygga bättre upplevelser för onlinespel och sportbetting.

För pressfrågor kontakta Julija Lavosnik

+44 7738878811

[email protected]

Internet Vikings är en global iGaming Hosting leverantör som är grundad 2008, med huvudkontor i Stockholm och över 70 anställda spridda över 5 länder. Deras kompletta utbud av tjänster inkluderar, men är inte begränsat till molnhosting över de mest relevanta jurisdiktionerna, domännamnshantering marknadsföringslösningar inom området varumärkesskydd online. Detta är en del av anledningen till att Internet Vikings är en leverantör som har allt som internationella iGaming-operatörer behöver.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.