Invent Medic bjuder in till filmad presentation och live-chatt om bolagets marknadsstrategi

| 5 januari, 2022 | 0 kommentarer

Invent Medic meddelar att en filmad VD-presentation om bolagets marknadsstrategi under 2022 kommer att publiceras den 12 januari kl 08.00. Aktieägare och andra intressenter kommer sedan att kunna ställa frågor som besvaras löpande under dagen samt via live-chatt kl 16-18.

Under presentationen kommer VD Anna Lindström att ge fördjupad information om vilka marknadsaktiviteter som planeras under 2022 för att öka bolagets försäljning, samt hur de kommer att genomföras. Hon kommer även att beskriva hur Invent Medic planerar att parallellt minska bolagets kostnadsmassa.

– 2022 kommer att bli ett mycket aktivt år för Invent Medic. Vårt huvudfokus för året är att öka vår marknadsnärvaro och försäljning av våra produkter Efemia Bladder Support och Efemia Menstrual Cup i Sverige samt på utvalda marknader i Europa som Storbritannien och Tyskland, samtidigt som vi ger ökat marknadsstöd till våra distributörer på övriga marknader. Jag ser fram emot att berätta mer om detta den 12 januari, säger Invent Medics VD Anna Lindström.

I samband med att den filmade presentationen publiceras så öppnas ett chattrum och frågor kan skickas in av aktieägare och andra intressenter. Dessa kommer att besvaras löpande under dagen, och mellan klockan 16-18 kommer chatten att vara bemannad av VD Anna Lindström samt CFO Per Heander.

Videopresentationen samt chatten går att nå via Invent Medics webbplats www.inventmedic.se, och videopresentationen kommer även att finnas tillgänglig på Invent Medics kanal på Vimeo.com.

För information om Invent Medic Sweden AB, vänligen kontakta
Anna Lindström, VD
Telefon: 0723 811 710
E-post: [email protected] 

Om Invent Medic
Invent Medic Sweden AB (Invent Medic) är ett svenskt bolag som utvecklar innovativa produkter i syfte att förbättra kvinnors hälsa och livskvalitet. Bolagets produkter ska vara säkra, effektiva och lätta att använda. Invent Medics första produkt Efemia Bladder Support, ett CE-märkt och patenterat medicintekniskt hjälpmedel mot ansträngningsinkontinens (SUI), minskade urinläckaget med i genomsnitt 77 procent vid användning i en klinisk studie. Produkten är baserad på samma vetenskapliga princip som TVT-metoden, den främsta kirurgiska behandlingsmetoden för SUI. Bolagets andra produkt Efemia Menstrual Cup fungerar som ett smidigt och hållbart alternativ till traditionella mensskydd, och den är utformad för att vara följsam, säker och marknadens bekvämaste menskopp. Invent Medics aktier är listade på Spotlight Stock Market under förkortningen IMS, och aktiens ISIN-kod är SE0007603402. Mer information finns på www.inventmedic.com och www.spotlightstockmarket.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.