Invent Medic bjuder in till testpanel för bolagets menskoppsprojekt

| 4 februari, 2021 | 0 kommentarer

Invent Medic meddelar att bolagets menskoppsprojekt nu går in i nästa fas då en genomarbetad prototyp kommer att testas av ett antal kvinnor. Inbjudan att medverka i testpanelen publiceras via varumärket Efemias sociala medie-kanaler.

Invent Medics tillverkningspartner på Efemia menskopp har meddelat att ett antal exemplar av den genomarbetade prototypen kommer att levereras inom kort. Testnings- och utvärderingsfasen med prototypen kommer därefter att inledas så snart panelen med kvinnor är fullrekryterad.

– Det är underbart att kunna meddela att vårt menskoppsprojekt fortgår som planerat och att vi nu kan gå in i en spännande testnings- och utvärderingsfas med en genomarbetad prototyp. Under den här fasen räknar vi med att ha stor nytta av den testpanel med kvinnor som nu rekryteras via vårt varumärke Efemia, samt även de allmänna synpunkter om menskoppar som vi också samlar in via kampanjen. Vi har märkt av ett stort intresse för kampanjen redan timmarna efter att den lanserades, säger Invent Medics VD Karin Bryder.

Invent Medic planerar att lansera Efemia menskopp på marknaden under senare delen av 2021.

Rekryteringskampanjen nås via följande länk: https://efemia.se/produkttestning-menskoppar/

För information om Invent Medic Sweden AB, vänligen kontakta
Karin Bryder, VD
Telefon: 0723 811 710
E-post: [email protected] 

Om Invent Medic
Invent Medic Sweden AB (Invent Medic) är ett svenskt bolag som utvecklar innovativa produkter i syfte att förbättra kvinnors hälsa och livskvalitet. Bolagets produkter ska vara säkra, effektiva och lätta att använda. Invent Medics första produkt Efemia, ett CE-märkt och patenterat medicintekniskt hjälpmedel mot ansträngningsinkontinens (SUI), minskade urinläckaget med i genomsnitt 77 procent vid användning i en klinisk studie. Produkten är baserad på samma vetenskapliga princip som TVT-metoden, den främsta kirurgiska behandlingsmetoden för SUI. Invent Medics aktier är listade på Spotlight Stock Market under förkortningen IMS, och aktiens ISIN-kod är SE0007603402. Mer information finns på www.inventmedic.com och www.spotlightstockmarket.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *