IOAKU & ZΛEK STUDIO i ett samarbete med smycken

| 7 juni, 2021 | 0 kommentarer

Designern, stylisten och grundaren av ZΛEK STUDIO, Kevin Nilsson gör ett samarbete med smyckestillverkaren IOAKU och designar exklusiva ringar.

– I samarbetet med IOAKU har vi tillsammans tagit fram en kollektion av exklusiva ringar som ska bidra till att bejaka den extravaganta personen vi alla har inom oss. Ringarna är unisex, lite overzize, vågade och har mycket starka färger, säger Kevin Nilsson, grundare av ZΛEK STUDIO.

ZΛEK STUDIO är ett extravagant, roligt och färgglatt varumärke och trots sin unga ålder (22 år) har Kevin Nilsson stylat och designat kläder till röda mattan, Elle Galan, Stockholm Fashion Week och olika magasin. Kevin har också stylat och designat kläder till artisterna Zara Larsson, Peg Parnevik, Molly Zandén, Cherrie och Janice. Vid sidan om sitt arbete med att driva ZΛEK STUDIO studerar Kevin på Beckmans designskola i Stockholm.

– Samarbetet mellan ZΛEK STUDIO och IOAKU har under tid växt fram då jag under flera år lånat smycken av IOAKU för olika modeprojekt och styling. Jag ville designa stora ringar som kan bäras till fester när pandemin är över, men även som ska kunna bäras när du går ner till ICA för att köpa frukost – ringar för alla tillfällen, berättar Kevin Nilsson.

– Förra hösten frågade jag om IOAKU ville ta fram speciella ringar till en klädkollektion jag gjorde på Beckmans. Vi blev så nöjda med hur ringarna såg ut så vi bestämde oss för att utveckla ringarna så vi kunde släppa dem till försäljning så att en bredare publik kan få tillgång till ZΛEK STUDIO, berättar Kevin.

IOAKU är ett svenskt varumärke som grundades 2012 av den svenska modedesignern Fanny Ek. Fanny Ek har under åren lagt stor vikt på att skapa smycken efter hennes passion för konst och hantverk. Smyckena är personliga och unika i olika form och färger.

IOAKUs smycken bärs av många artister och kändisar och några av dem är Charlotte Perrelli, Pernilla Wahlgren, Hanna Ferm, Sara Dawn Finer, Tess Merkel, Seinabo Sey, Mischa Billing, Lisa Ajax, Lina Hedlund, Malin Gramer, Tove Styrke, Kristofer Greczula, Christine Meltzer, Tina Nordström, Peg Parnevik, Anja Pärson, Jill Johnsson, Petra Marklund, Petra Mede, Lena Endre, Camilla Läckberg och Bianca Ingrosso.

De nya ringarna designade av ZΛEK STUDIO finns att köpa från och med fredagen den 21 maj i IOAKU:s webbshop eller i dess Flagship Store som är placerad i Sturegallerian, Stockholm.

Hashtag för samarbetet i sociala medier #IOAKUxZAEKSTUDIO

Fotograf: Magnus Ragnvid
 

Marcus Årskog

Grundare & presskontakt
[email protected]
070-758 57 78

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *