Israel tar bort krav på PCR-test vid inresa från den 21 maj

| 19 maj, 2022 | 0 kommentarer

I samband med fler inkommande resenärer till Israel och ett sjunkande antal coronainfektioner kommer tester inte längre krävas för inresande från och med den 21 maj (midnatt mellan 20 maj och 21 maj, israelisk tid). Kraven att kunna uppvisa ett negativt PCR- eller antigentest före avresa samt PCR-test och isolering efter ankomst, tas bort.

Resenärer kommer fortfarande behöva fylla i ett entry statement inom 48 timmar före avresa till Israel. 

I april 2022 anlände 207 400 turister till Israel, vilket har lett till en uppskattning att det totala antalet turister till landet under 2022 kommer att bli mellan 1,5 och 2 miljoner.

Vendela Carlén, PR Manager Nordic Countries
+46 72 311 33 86
[email protected]

Israeliska Statens Turistbyrå 
Israeliska Statens Turistbyrå har som uppgift att marknadsföra Israel som destination i Norden och att förmedla turistinformation till allmänheten i dessa länder. Israeliska Statens Turistbyrå  arbetar direkt under turistministeriet i Israel. Sammanlagt finns 18 turistbyråer runt om i världen som arbetar med att främja turismen till Israel.

Upplev det unika Israel – Besök Tel Aviv, Party- och Beachstaden vid Medelhavet som aldrig sover – Strosa runt i fascinerade Jerusalem med sina tre världsreligioner – Flyt på hälsosamma Döda havet – Simma med delfiner och snorkla i Röda havets korallrev vid Eilat – Gå i Jesus fotspår i Heliga landet – Vandra i Galiléen med sin häpnadsväckande natur.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.