JM bjuder in till telefonkonferens med anledning av delårsrapport

| 23 juni, 2022 | 0 kommentarer

JM offentliggör rapporten för perioden januari–juni 2022 tisdagen den 12 juli kl. 08:00.

Kl. 10:00 håller vi en telefonkonferens med presentation för investerare, analytiker och journalister i samband med rapporten. Rapporten kommenteras av VD och koncernchef Johan Skoglund och Ekonomi- och finansdirektör Carl Bandhold. Efter presentationen finns tid för frågor. Presentationen hålls på svenska.

Presentationen går att lyssna på i direktsändning över Internet via följande länk: https://fronto.vancastvideo.com/event/CgxGYBMs/2819?lang=2326

Man kan också lyssna på telefonkonferensen över telefon, samt delta i frågestunden via telefonkonferensen. Uppgifter för telefonkonferensen kommer att publiceras på https://www.jm.se/om-oss/investerare/kalendarium/ i anslutning till mötet.

Presentationsmaterial kommer att finnas tillgängligt på bolagets webbplats: www.jm.se/investerare

En inspelning av presentationen och konferensen kommer att finnas tillgänglig på samma länk från kl 16:00 den 12 juli.

Välkommen!

Stockholm den 23 juni 2022

För ytterligare information kontakta:
Carl Bandhold, CFO, IR-ansvarig
E-post [email protected]   Tel. 08-782 87 00

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Mer information på www.jm.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.