Josab har skrivit ett lokalt samarbetsavtal för ATM-avtalet i Katol

| 15 november, 2017 | 0 kommentarer

on, nov 15, 2017 16:41 CET

Josab International AB´s dotterbolag i Indien erhöll som meddelat i oktober ett vattenkiosk-avtal, i delstaten Maharastra. Bolaget ska placera ut vattenkiosker i Katol, som är en större stad i provinsen Nagpur. Josab har idag skrivit ett lokalt samarbetsavtal med G.P. Consultancy för projektet. Avtalet är en förutsättning för att kunna starta projektet.

G.P. Consultancy är engagerade inom försäljning och distribution av utrustningar för vattenrening. De jobbar även med marknadsföring och försäljning av renat vatten samt service och underhåll av maskiner och utrustningar inom vattenrening. De skall ansvara för marknadsföringen lokalt samt den löpande driften av kioskerna.

Josab skall leverera och installera kioskerna med egen teknik som baseras på bolagets AqualiteTM.

Projektet är en s.k BOO, Built, Operate and Transfer, och sträcker sig över 5 år. De första 5 maskinerna kommer att installeras på av delstaten redan tidigare bestämda platser så snart som möjligt. Arbetet med att finna lämpliga platser för kioskerna börjar direkt och installationer kommer att ske så snart det är möjligt, och uppdatering av utvecklingen i detta avseende kommer att lämnas löpande.

Det slutliga priset på vattnet till kund är ännu inte fastslaget, men Josab kommer att erhålla en procentuell andel av vattentariffen som betalning för sin medverkan i projektet. Vi återkommer med en mer detaljerad kalkyl när alla parametrar finns på plats för detta.

Johan Gillgren, VD, Josab International AB, säger att ”
vi gratulerar vårt team i Indien till detta samarbetsavtal och ser fram emot att växa kraftigt på den Indiska marknaden för reguljär försörjning av dricksvatten till befolkningen”.

Dennis Abraham, VD, Josab India Pvt Ltd, säger att ”
vi är väldigt nöjda med valet av partner för projektet och ser fram emot att kunna växa tillsammans med vår partner i denna del av Indien”.

För ytterligare information kontakta:

Johan Gillgren

VD, Koncernchef

Josab International AB (publ)

Telefon:
+46 (0)8 121 389 00

E-post:
[email protected]
 

Denna information är sådan information, som Josab International AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 15 november 2017.

Om Josab International AB

Josab International AB tillverkar och säljer ekologiska vattenreningslösningar baserade på bolagets patent med det unika filtermaterialet Aqualite™. Josab International AB har idag fyra helägda dotterbolag, Josab Hungary Kft, Josab India Pvt Ltd, Josab China Ecological Water Treatment Systems Co Ltd samt JOSINT Financial Services AB. Josab International är listat på AktieTorget med koden JOSA.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *