JS Security medverkar i en videointervju med Analyst Group

| 24 augusti, 2021 | 0 kommentarer

JS Security Technologies Group AB:s (‘’JS Security’’ eller ‘’Bolaget’’) grundare och operativa chef Christopher Ramstedt kommer att medverka i en videointervju som produceras av Analyst Group.

Intervjun beräknas att publiceras under vecka 35 och kommer finnas tillgänglig via www.analystgroup.se samt Youtube.

 

Om Analyst Group

Analyst Group grundades 2014, en tid då informationen att tillgå gällande små- och medelstora bolag ansågs vara bristfällig. Idag är Analyst Group ett av de främsta och mest snabbväxande analyshus med huvudsäte i Stockholm och med filial i Lund.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Christopher Ramstedt, Operativ chef & IR-ansvarig
[email protected]

 

Om JS Security

JS Security är en svensk blockchain-baserad cybersäkerhetskoncern. Företagets kompetens ligger i utveckling av avancerad teknologisk infrastruktur och plattformar baserat på blockchain-teknologi. JS Security erbjuder säker decentraliserad datalagring samt kompletterande applikationer primärt till B2B. De nuvarande kunderna återfinns i Skandinavien. JS Security har kontor i Helsingborg och huvudkontor i Stockholm.

Bolagets aktier är noterade på Spotlight Stock Market.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *