Karin Nilsson Malmén blir kommunikationsdirektör i Keolis Sverige

| 14 januari, 2020 | 0 kommentarer

Kollektivtrafikföretaget Keolis Sverige har utsett Karin Nilsson Malmén till kommunikationsdirektör fr o m 23 mars 2020.

Karin kommer närmast från rollen som kommunikationschef i koncernledningen för Infranord AB.

– Jag är väldigt glad och nöjd med rekryteringen av Karin Nilsson Malmén till ny kommunikationsdirektör, säger Keolis VD Jan Kilström. Karin har den erfarenhet och kunskap som behövs för att utveckla vår viktiga kommunikation med resenärer, medarbetare, uppdragsgivare och samarbetspartners.

– Keolis underlättar många människors vardag genom att leverera pålitlig och miljömässigt hållbar kollektivtrafik. Detta är en god utgångspunkt för vår nya kommunikationsdirektör, säger Jan Kilström.

– Lokalt anpassad och hållbar lokaltrafik utgör blodomloppet i ett samhälle. Keolis är en av de bästa aktörerna inom detta område och jag ser fram mot att få använda min kompetens för att öka medvetenheten och kunskapen om Keolis fördelar hos såväl kunder och samarbetspartners som resenärer, medarbetare och även blivande medarbetare säger Karin Nilsson Malmén.

Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag, som genom att sätta människan i centrum skapar smarta, effektiva och hållbara sätt att resa. För det är utifrån människors behov som vi på bästa sätt kan skräddarsy allt från resvägar till fordon och teknik. Allt för att få fler människor att välja ett delat resande före egen bil och på det viset bidra till livskraftiga, attraktiva och hållbara samhällen. I Sverige är vi ca 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Karlstad och Östergötland. Läs mer på keolis.se.

Keolis pressjour
08-51902022
[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *