Karlskrona första kund från partneravtal mellan Freja eID och Pulsen Integration

| 22 februari, 2021 | 0 kommentarer

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man fått sitt första kundavtal från partnersamarbetet med Pulsen Integration AB. Kunden är Karlskrona kommun och avtalet innebär användning av Freja eID för e-legitimering av kommunens medborgare.

Pulsen Integration AB är experter på att integrera människor, applikationer och prylar genom att implementera datadrivna lösningar som går att skala. I dagsläget har man hundratals verksamheter som kunder, inte minst inom den kommunala sektorn.

Freja eID och Pulsen har tidigare samarbetat kring att integrera e-legitimering hos andra kommuner men detta är det första samarbetet där Pulsen tecknar ett kundavtal för Freja eID:s räkning.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group AB kommenterar:

”Starka partnersamarbeten har varit en grundläggande del i vår strategi för Freja eID.  Att samarbetet med Pulsen Integration har gett oss vårt första kundavtal innebär att vi nu är igång på riktigt med en av Sveriges största IT-integratörer.”

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Henrikson, vd Freja eID Group AB
Mobil: +46 733 45 89 02
E-post:
[email protected]

Om Freja eID Group
Freja eID Group AB (publ) utvecklar produkter och tjänster för digital identifiering. Verksamheten består av den internationellt skalbara e-legitimationen Freja eID samt säkra fulfilmenttjänster. Företaget har kontor i Sverige och Serbien. Freja eID Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. Erik Penser Bank AB är Freja eID Groups Certified Adviser, för kontakt med dem ring 08-463 83 00 eller skicka e-post till [email protected]. För ytterligare information: www.frejaeid.com | 
Finansiell information Freja eID Group AB (publ)

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *