Klarna och Apollo inleder samarbete

| 2 september, 2021 | 0 kommentarer

Läs original

Klarna, den ledande globala betalningstjänsten, bank- och shoppingservicen, inleder ett samarbete tillsammans med Apollo, en av nordens ledande researrangörer. Apollo är den första paketresearrangör som samarbetar med Klarna och adderar Klarnas lösningar som extra valmöjlighet för kunden. 

Det är glädjande att vi inleder detta samarbete med Apollo. Erbjudandet från Klarna och Apollo ger den extra flexibilitet som många konsumenter efterfrågar idag samt bidrar till ökad kundupplevelse, säger Lisa Mogard, Business Development Manager på Klarna. 

Vårt mål är att erbjuda så enkla och bra lösningar som möjligt när våra kunder ska boka sin resa. Vi är stolta att kunna addera Klarnas flexibla och moderna betalningslösningar som valmöjlighet när du köper en resa hos oss, säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef på Apollo.   

Samarbetet mellan Klarna och Apollo innefattar Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Om Klarna:

Klarna är en av världens ledande betalningsleverantörer och en fullt licensierad bank, som vill revolutionera betalningar och banktjänster, och skapa smidigast möjliga shoppingupplevelse för både konsumenter och handlare. Företaget grundades i Stockholm 2005, och är med en nuvarande värdering på drygt 90 miljarder kronor Europas högst värderade privata fintechbolag, och ett av de högst värderade privata fintechbolagen i världen. Klarna erbjuder konsumenter möjligheten att betala nu, betala senare eller dela upp betalningen över tid, vilket ger en enkel, säker och smidig köpupplevelse överallt. Klarna har i dag 250 000 anslutna handlare, 4 000 anställda och är verksamt i 17 länder. Bland Klarnas handlare finns varumärken som H&M, IKEA, Expedia Group, ASOS, Michael Kors, Nike, Superdry, Sephora, Samsung, Zara, Boozt, Sonos och Daniel Wellington, som genom Klarnas innovativa shoppingupplevelse erbjuder tjänster som sträcker sig bortom betalningar, och ger konsumenterna möjlighet att ta kontroll över sina personliga ekonomi. För mer information, besök klarna.com.

Om Apollo:

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.
Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *