Klas Rewelj ny CFO för Ework Group

| 5 januari, 2022 | 0 kommentarer

Ework Group AB har utsett Klas Rewelj till ny CFO, med tillträde den 1 februari 2022. Klas kommer närmast från en roll som CFO på Tyréns Group, ett konsultföretag inom samhällsbyggnad och har lång erfarenhet inom finansområdet med ledande befattningar på CGI, Munters och Atlas Copco.

Klas Rewelj efterträder Ola Maalsnes, som under våren kommer att arbeta med avslut och överlämning.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Karin Schreil, VD Ework Group AB (publ)

+46 (0)70 794 58 83

[email protected]

Ework Group AB (publ) är en marknadsledande och oberoende konsultleverantör i norra Europa med fokus på IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Utan anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt kompetens från hela marknaden. Ework är grundat i Sverige år 2000 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Bolaget har ramavtal med fler än 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar samtidigt över 11 000 konsulter på uppdrag. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Eworks aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *