Klick Datas LMS lanseras på arabiska

| 15 januari, 2020 | 0 kommentarer

Klick Datas Learning Management (KLMS) har nyligen lanserats på svenska och på engelska. Nu översätts KLMS-ramverket till arabiska för att tjäna Gulfregionens företag och universitets behov för ett online HR-system som validerar kunskap inom organisationen.

– Vi tror att det växande antalet företag i Mellanöstern som ser den stora potentialen att använda onlinutbildning och investera i utbildning för att utbilda sin personal. Vi är därför engagerade i att hjälpa MENA-regionen att använda e-learning med vår prisbelönta LMS, säger Magnus Jungbeck, VD för Klick Data.

– Med tanke på den demografiska utvecklingen de senare åren är det också ett faktum att det arabiska språket gått om finskan och är nu det näst största språket på vår främsta marknad i Sverige. Klick Datas plattform för lärande hjälper därmed utbildningsbehoven för denna minoritetsgrupp som ännu inte lärt sig svenska fullt ut.

Så sent som i december 2019 tilldelades Klick Data en fin utmärkelse under GFEL konfrensen i Dubai med utmärkelsen ”Top 50 organization in Education”  vid GFEL Awards i Dubai, Förenade Arabemiraten, för sitt långsiktiga åtagande att betjäna utbildningslösningar av hög kvalitet för individer och organisationer. Vid samma evenemang tilldelades grundaren av Klick Data, Erik Bolinder, en ”Top 100 leaders in Education” inom utbildning för att ha tjänat nästan tre decennier i digital utbildning och i EdTech-industrin.

  • Med det att KLMS nu utvecklas för den arabisktalande världen, som mestadels använder engelska och arabiska i sina organisationer, har vår prisbelönta Learning Management KlickData LMS potentialen att växa på platser som Kuwait, Yemen, Egypten och Förenade Arabemiraten. Både inom privat och offentlig sektor. Våra partners har varit långsiktiga engagerade i denna region, och nu tecknar vi distributionskontrakt för framtida tillväxt, fortsätter Magnus Jungbeck.
     
  • Klick Dats LMS är unikt i den bemärkelsen att vi ger våra kunder tillgång till över en halv miljon flervalsfrågor som de kan skapa egna tester utifrån och som är indexerade på Wikipedias artiklar från WOKs databas av flervalsfrågor. Då den arabiska delen av Wikipedia nyligen passerade en miljon artiklar och vårt LMS har tillgång till ca. 100000 flervalsfrågor på arabiska, utöver de närmare 425000 engelska och 6000 svenska så är det ett väldigt starkt skäl att bygga kunskapsvalidering på Klick Dats LMS i arabvärlden, liksom på engelska och svenska. Inte minst för att det finns 45000 frågor från nationella högskoleprov i alla centrala kärnämnen att plocka ifrån vilket passar universitet perfekt.

I världen finns det nu cirka 4,5 miljarder människor med tillgång till Internet, och vår KLMS fungerar som en topplösning för att få ett högt ROI (avkastning på investeringar) för behovet att validera den kunskap som behövs för varje medlem av organisationen. Faktum är tydligt: ​​e-lärande ger väldigt många fördelar för organisationen och är idag en bred och etablerad marknad. Först och främst få rätt information och kunskap i organisationen. För det andra att få information om vad som behövs för att förbättra organisationen och utbildningen genom surveys och medarbetarundersökningarna i KLMS.
 

Magnus Jungbeck
08-667 49 80
[email protected]

Klick Data AB (publ) levererar kunskapsutvecklingstjänster på Internet till företag och organisationer genom den egenutvecklade kompetensportalen Klickportalen K3 (K3), se http://www.k3.nu

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *