Klimator publicerar intervju med Finwire i samband med notering på Nasdaq First North

| 28 juli, 2022 | 0 kommentarer

Nasdaq Stockholms kommitté godkände den 18 juli Klimators ansökan om upptagande till handel av Klimators aktier på Nasdaq First North Growth Market. I samband med listbytet har Klimators VD Patrik Simson intervjuats av Finwire för att prata mer om bolagets position, strategier och framtidsutsikter. Första dag för handel i Klimators aktier på Nasdaq First North Growth Market är måndag den 1 augusti 2022.

Länk till intervjun:
https://youtu.be/KTFbb_UHifU

Intervjun med Finwire finns även tillgänglig på Klimators hemsida http://www.klimator.se/investors.

För ytterligare information
Patrik Simson, VD Klimator AB
E-post: [email protected]
Telefon: +46 (0) 70 283 77 65

Om Klimator

Klimator är ett svenskt mjukvarubolag med över 30 års forskningsbakgrund från tillämpad vägklimatologi. Bolaget har två patenterade innovationer – Dataplattformen Road Condition Data (RCD) som med hög precision kan göra prognoser över vägväder i realtid och upp till 18 timmar fram i tiden, samt sensorteknologin AHEAD som i realtid kan avgöra framförvarande vägs förhållanden. Klimators syfte är att bidra till säkrare vägar och öka tillgängligheten av självkörande funktioner. Under 2020 förvärvades HedeDanmarks affärsverksamhet inom uppkopplade sensorer (IoT) för att bredda och förstärka Klimators produktportfölj.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.